Az Év Hotel Fejlesztése

Four Points by Sheraton Budapest Danube Hotel

Adatlap megosztása

Cím: 1133 Budapest, Garam utca 4/a

Ingatlanfejlesztő

PD Real Estate Kft.

Rövid bemutatkozás

A Duna Pearl lakó- és kereskedelmi területeket is magában foglaló multifunkcionális ingatlanfejlesztés részeként az Accent Hotel Management nyitotta meg Budapest első Four Points by Sheraton szállodáját a Duna-parton, amely a Marriott International 30 rendkívüli márkájának egyikét képviseli. A 105 szobás szálloda 2023. június elején nyitotta meg kapuit panorámás kilátást kínálva a Margitszigetre, a 9. emeleten pedig elegáns tetőtéri bárral várja a vendégeket. A Four Points by Sheraton Budapest Danube időtálló stílust és modern, minden igényt kielégítő panorámás szobákat kínál vendégeinknek, a tetőbár pedig páratlan találkozóhely lesz a Duna pesti oldalán.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA  1. A Marriott International által biztosított franchise, valamint az Accent Hotel Management üzemeltetési háttere és széleskörű helyismerete garancia a szálloda hosszú távú sikerére.
  2. A Four Points by Sheraton Budapest Danube szálloda a vegyes koncepciójú Duna Pearl komplexumban kapott helyett. A Duna gyöngyszemeként ismert Duna Pearl Újlipótvárosban, a XIII. kerület kiemelten értékes területén található. A komplexum közvetlenül a Margit-szigettel szemben helyezkedik el; a Váci út, ahol a kerület központja, a metró és a fontos üzleti központok találhatók, gyalogosan is megközelíthető. A Margit-szigettel szemben, a kerület legnagyobb parkjával, a Szent István parkkal szomszédos Duna Pearl a Duna-parton kel életre különlegesen kialakított lakóházakkal és zöld tetőkertekkel.
  3. Az egyedi tájolásnak köszönhetően a 103 szoba közel háromnegyedéből gyönyörű kilátás nyílik a Dunára, a népszerű belvárosi oázisra, a Margit-szigetre és a Budai-hegyekre, míg a felsőbb emeleteken két junior lakosztály került kialakításra.
  4. Elhelyezkedéséből adódóan a hotel vendégei nyugodt és csendes környezetet élvezhetnek, de gyalog vagy tömegközlekedéssel pillanatokon belül a nyüzsgő városközpontban találhatják magukat.
  5. A szálloda digitális megoldásai fokozzák a vendégek kényelmét, miközben a modern technológia erős kohéziót alkot a dizájnnal, amely a szobákban és a közösségi terekben egyaránt eredeti, a 60-as és 70-es évek hangulatát idéző korhű posztereket és berendezési tárgyakat jelent.
  6. A hotel szolgáltatásai és szobáinak felszereltsége tökéletes megoldást kínál az üzleti utazóknak, akik a környéken keresnek szállást, míg az 50 fős meeting terem maradéktalanul kiszolgálja a közepes méretű rendezvények igényeit.
  7. Testmozgásra vágyó vendégek számára felszerelt edzőterem áll rendelkezésre. A 9. emeleten található, 40 fő befogadására alkalmas tetőtéri bár a szálloda vendégeit és a budapesti közönséget egyaránt várja.