Az Év Irodája Szakmai díj

FITOUT iroda

Adatlap megosztása

Cím: 1139 Budapest, Lomb utca 37-39.

Átadás éve: 2019 Q2

Ingatlan mérete: 405 m²

Irodában dolgozók száma: 26

Bérlő cég: FITOUT Zrt

Irodabútor

Bravosincord Kft.

Növénydekoráció

Cityplant növénydekoráció

Irodaszőnyeg, padló

ProInterier Kft.

Kivitelezés / Fitout

ProInterier Kft.

Kivitelezés / Fitout

FITOUT ZRT.

Tervezés / belsőépítészet

FITOUT ZRT.

Tervezés / belsőépítészet

GEREBEN MARIÁN ÉPÍTÉSZEK

Kivitelezés / Fitout

GMB Solutions Kft.

Rövid bemutatkozás


  1. júliusában átadásra került a FITOUT cégcsoport saját beruházásában és generálkivitelezésében megvalósult „A” kategóriás FERRUM Irodaház, amely az átadást követően 5 hónappal, közel 90%-os bérbeadottággal rendelkezik.
    Az Octogon magazinban megjelent cikk jól bemutatja azt a magas minőségű kivitelezési munkát, amelyet a kiváló építészeti koncepció (Marián és Gereben Építésziroda), egy részletekre kiterjedő belsőépítészeti tervezés (FITOUT saját tervezői csapat, Pálffy András és Szarka Tímea) alapozott meg.
    A FERRUM Irodaház 3. emeletén található a FITOUT Zrt. irodája, amely kiépítés az irodaház kivitelezésével párhuzamosan készült el.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az emelet ráépítésben kialakított iroda meghatározó célja, koncepciója az álmennyezet nélküli, indusztriális hangulat illetve a teljes épületen való átláthatóság (a belső terek térelhatárolásának meghatározója üveg).
A bejárati részen került kialakításra az épület corten burkolatára utaló rozsdás terpesztett lemez falburkolattal rendelkező recepciós és vendégtér, onnan nyílik a két tárgyaló. A kisebb tárgyalóban egy hatalmas TV segíti a tervek, excel táblázatok minél jobb megjelenítését, a látszó vasbeton fal és mennyezeti szerelés, és az üvegfalak ellenére is kellemes akusztikával rendelkezik a helyiség. A nagy tárgyalóban mind az üvegfal betekintés gátlását, mind a projektorral való vetíthetőséget motoros árnyékolók szolgálják.
A FITOUT cégcsoport 2 fő tulajdonosa egy erős belsőépítészeti megoldásokat is tartalmazó 2 fős szobában ülnek, mely ültetés jól jellemzi az ő együttműködésüket is. A két egymásba forgatott, egyterű irodarészt egy beúsztatott konyha-étkező üvegdoboz töri meg. A doboz konténer design kiválóan utal a FITOUT cégcsoport fő tevékenységére, a kivitelezésre, mint építési konténer a helyszíni munkavégzés elengedhetetlen kelléke. Az egyterű irodarészben egyedi faldesign teszi különlegessé a hosszú tűzfalat, és a fal monotonitását belógatott zöldkazetták törik meg. Az egyterű irodarész használóinak életét segíti egy kiváló akusztikájú és hangulatú telefonfülke és két kollaborációs tárgyalósarok is.
Az iroda az egyedi és elegáns megjelenés mellett tele van ötlettel, de mégis egyben költséghatékony is, nem „száll el” a kialakítás ára tekintetében sem.