Az Év Finanszírozó Cége

Erste Bank Hungary Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.

Rövid bemutatkozás

Az Erste Bank Hungary 1997 óta tagja az osztrák Erste Group-nak, amely az első osztrák takarékpénztárként 200 évvel ezelőtt jött létre. A nemzetközi Erste Csoport Kelet-Európa egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójává vált, mely 7 országban (Ausztria, Csehország, Szlovákia, Románia, Magyarország, Horvátország és Szerbia) közel 48 000 munkavállalójával 16,5 millió ügyfelet szolgál ki, több mint 2500 fiókból álló hálózatában. Ingatlanfinanszírozás területén az EBH és az Erste Csoport mind Magyarországon és a Régióban is piacvezető szerepet játszik.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az Erste Bank Hungary a magyar bankpiac három legnagyobb szereplője közé tartozik, ahol pénzügyi megoldások és szolgáltatások széles skáláját kínáljuk ügyfeleinknek egész pénzügyi életútjukon keresztül: a megtakarításoktól a befektetésekig, jelzálog hiteleket, személyi kölcsönöket, továbbá befektetési tanácsadói szolgáltatásokat, valamint lízing megoldásokat.
Az Erste Bank Hungary az Ingatlan- és Strukturált Finanszírozás területén keresztül nyújt személyre szabott pénzügyi megoldásokat az ingatlan szegmens számára, beleértve a fejlesztési és jövedelemtermelő projekteket is, ahol az ügyfeleinknek köszönhetően jelenleg piacvezetők vagyunk.
Hiszünk a partneri ügyfélkapcsolatokban a banki tevékenységek során, amik hasznos, egészséges és hosszú távú üzleti kapcsolatokat teremthetnek egymás számára. Az Erste Csoport tagjaként képesek vagyunk a helyi és a regionális "premier league"-ben játszó ügyfelek támogatására és kiszolgálására egyaránt.


Referenciák

WestEnd City Center
Etele Plaza bevásárló- és szórakoztatóközpont