Az Év Irodája Nagyvállalati díj

EPAM C5

Adatlap megosztása

Cím: 1083 Budapest, Tömő utca 24.

Átadás éve: 2019 Q1

Ingatlan mérete: 8600 m²

Növénydekoráció

Cityplant növénydekoráció

Világítástechnika

Pont Light Kft

Tervezés / belsőépítészet

Pivot 270

Rövid bemutatkozás

Az 1993-ban alapított USA központú EPAM Systems, Inc. nemzetközi ügyfelei digitális transzformációját segítő, platformfejlesztéssel és tanácsadással foglalkozó informatikai cég. Több, mint 30 100 szoftvermérnökkel dolgozik a világ több, mint 25 országában. Magyarországon több mint 1700 főt alkalmaz Budapesten, Debrecenben és Szegeden működő irodáiban. A New York-i tőzsdén jegyzett EPAM számos elismeréssel rendelkező dinamikusan fejlődő cég, amelynek ügyfelei között több Fortune 500 vállalat is megtalálható.
Az EPAM irodái jó hangulatú digitális laboratóriumok, ahol a munkatársak nemzetközi projekteken dolgoznak a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva.
Az EPAM budapesti irodája is folyamatosan bővül, jelenleg is több mint 1200-an dolgoznak változatos, nemzetközi projekteken. A legújabb irodájukba, a progresszíven fejlődő Corvin negyedben található C5 épületbe 2019 májusában költöztek be.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az új impulzív terekkel sikerült egy motiváló, kreativitást előidéző munkakörnyezetet teremteni, ahol a munkavállalók szívesen töltik mindennapjaikat. Szerettünk volna a helyi szakmai közösségek és meetupok számára egy megfelelő teret nyújtani. Ehhez hozzájárult az arculatból kiemelt színek felhasználása és a formák, vonalak együttes játéka.
A belső téralakításnál fontos szempont volt a tágas közösségi terek rekreációs helyiségek kialakítása, melyek feltöltődést és az új öteltek születését segítik elő.
Többek között egy 775 négyzetméteres konferenciateret is megalkottunk, mely igény szerint négy kisebb részre osztható, hangszigetelt mobilfalakkal. Külön recepció, konyha, mosdó is helyet kapott itt. Az iroda legnagyobb tere ez, ahová színházi berendezések is kerültek.
Továbbá az irodaházban az EPAM tréning program igényei számára kisebb számítógépes termeket alakítottunk ki. Az irodaház a legkorszerűbb audióvizuális rendszerekkel van felszerelve.