Az Év Facility Management Cége

Dome Facility Services Group Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1023 Budapest, Lajos u. 28-32.

Rövid bemutatkozás

Az elmúlt 16 évhez hasonlóan a Dome Facility Services Group 2019-ben is kiszámíthatóan tudott fejlődni. A Dome csoport mára egy több mint 15 millió euro árbevételű, integrált létesítménygazdálkodási szolgáltató, melyben több mint 1.7 millió m2-en közel 500 munkavállaló dolgozik nap mint nap. A stabilitásunk záloga a rendkívül alacsony ügyfélfluktuáció és a 2019-es évben mért 92%-os ügyfélelégedettség.


Az ügyfeleink visszajelzése alapján tovább bővítettük a szolgáltatási palettánkat a Robotika és Proptech területekkel. Hitünk, hogy a Facility Management iparág az automatizálás és robotizáció irányba fejlődik, lépést tartva a vevői elvárásokkal és a globális fejlődési trendekkel.
A folyamatos fejlődés érdekében 2018-től megnyitottuk a Robotika üzletágunkat, melynek első lépéseként Magyarországon egyedülálló módon ipari takarítórobotok telepítésével és üzemeltetésével kezdtünk el foglalkozni. Mára több helyen is megtalálható a többszörös díjnyertes Adlatus Robotics autonóm nagyteljesítményű takarító robotja.
A globális irodapiacon technológiai és ezáltal munkahelyhasználati forradalom zajlik! Néhány éve sorra épülnek az okos irodák és okos épületek, melyek térnyerése hosszú évekre meghatározza majd a hazai és nemzetközi irodapiacot. Reagálva a nemzetközi trendekre 2019-ben a Dome szakmai és pénzügyi befektetőként partnerségre lépett az elmúlt év „Proptech Megoldása 2018” cégével, az méltán sikeres Invensol-lal. Ennek keretében HR tanácsadási, design&build, szenzor és egyedülálló szoftvermegoldásokat nyújtunk multinacionális ügyfélkörünknek.


A Dome-on belül 2016 óta fut a DOMB (Dolgozói Megbecsülési Program), mely eredményeként a dolgozói fluktuáció évek óta folyamatosan csökken és a 2019-es évben már 76%-nál magasabb átlagos dolgozói elégedettséget mértünk, mely elősegítője a stabil vállalati kultúra és -értékek megtartásának.
Mára lefedve minden iparághoz szükséges szakértelmet, a Dome csoportban több mint 70 mérnök, szolgáltatásszakértő, minőségirányítási szakember és menedzser dolgozik azon, hogy a ránk bízott irodaházakban, bevásárlóközpontokban, gyárakban és más létesítményekben az ott tevékenykedő vállalatok és ott dolgozók csak az alaptevékenységgel tudjanak foglalkozni, és őket a Dome-ra bízott épületek valóban kiszolgálják.
Szakembereink a LEO (Létesítménygazdálkodói és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetség), az RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), a BCSDH (Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért) és más szakmai szervezetek munkájában aktívan részt vesznek.


A Dome csoport munkáját és elért eredményeit több alkalommal tüntette ki a szakma az iroda.hu „Az Év Facility Management Cége” valamint a Portfolio „Portfolio Property Awards” díjakkal.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A 2019-es évben valamennyi megbízásunk meghosszabbítása mellett elnyert új megbízások:


-Audi Hungária Motorgyár, 520.000 m2: másodszor is a Dome nyerte el az Audi Hungária teljeskörű FM tenderén a következő évekre a motorgyári megbízást.  • Advance Tower 1. és 2. Irodaházak, 20.000 m2: egy lokáció, két irodaház, két megbízás. Mind a fejlesztő Futureal, mind a hosszútávú befektető Erste Ingatlan Alap a Dome-ot bízta meg az irodaházak beüzemelésével és a teljeskörű ingatlanüzemeltetésével.

  • Budapest One Irodaház, 65.000 m2 első üteme: stratégiai partnerünk, a Futureal a 2019. év egyik legillusztrisabb irodaházának teljeskörű üzemeltetésével bízott meg bennünket.

  • REHAU-Automotive Kft., 70.000 m2: multinacionális autóipari gyártó vállalat a Dome-ot választotta az újhartyáni zöldmezős beruházás teljeskörű IFM szolgáltatásának ellátására és annak robotizációjára.

  • Forestay Group (Milestone Student Hostel), 400 szobás hostel és szálloda: új ügyfelünk teljeskörű létesítményüzemeltetési megbízással bízta meg a Dome-ot, mely szerződéssel a Dome belépett a hotel üzemeltetési szegmensbe.

  • Liget Budapest Projekt, 250 milliárd forint értékű beruházás: Európa legnagyobb, rangos nemzetközi díjakkal elismert kulturális tartalmú városfejlesztési projektje, melynek az energetikai, mérnöki, létesítménygazdálkodási, valamint üzemeltetési műszaki szaktanácsadói tevékenységét a beruházás kezdete óta a Dome szolgáltatja.

  • MOL Campus, 86.000 m2: a beruházás kezdete óta a Dome Budapest leendő legmagasabb épületének az energetikai, mérnöki, létesítménygazdálkodási, valamint üzemeltetési műszaki szaktanácsadói szolgáltatója.

  • KÖKI Terminál, 66.000 m2: stratégiai partnerünk, az Adventum Internationalhoz tartozó KÖKI Eastend Zrt 2019. év végén megbízta a Dome-ot Magyarország egyik legnagyobb bevásárlóközpontjának teljeskörű műszaki üzemeltetésével és több milliárd forint értékű teljeskörű felújítás részleges műszaki menedzsmentjével.


Referenciák

Audi, Coca Cola, MOL, Autoliv, Raiffeisen Ingatlanalap, OTP Ingatlanalap, Erste Ingatlan Alap, CBRE, Cushman&Wakefield, Eston, ConvergenCE, Futureal, Forestay Group