Az Év Tervezett Logisztikai Projektje

CTP Hungary - Vecsés (VCS4)

Adatlap megosztása

Cím: 2220 Vecsés, Schwarz Dávid utca

Átadás éve: 2025

Ingatlan mérete: 40000 m²

Rövid bemutatkozás

A CTP Magyarország meghatározó ipariingatlan-fejlesztőjeként saját tulajdonban maradó
raktárakat, csarnokokat, logisztikai létesítményeket épít és üzemeltet. A vállalat 2016-ban
szinte berobbant a magyar ingatlanpiacra, azóta hatalmas tempóban fejlődik, 2022 végére elérte az 1 millió négyzetméternyi bérbeadható területet Magyarországon, a teljes európai piacon pedig a 11,2 millió négyzetmétert.


A CTP a legújabb piaci trendeknek és követelményeknek megfelelően nagy hangsúlyt fektet
az emberközpontú logisztikai parkok üzemeltetésére, ahol a bérlők valóban otthon érzik
magukat. Az új fejlesztéseink során fenntartható technológiákat alkalmazunk, többek
között az energiafelhasználás optimalizálása érdekében épületeinket árammal fűtjük és hűtjük, amelyet részben saját napelemparkjaink biztosítanak.


A CTP hosszú távra tervezve hozza létre a logisztikai ökoszisztémákat a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A CTPark Budapest Vecsés a CTP által fejlesztett egyik legújabb logisztikai park. A park az M0 autópályáról direkt lehajtóval rendelkezik, így a láthatósága és a megközelíthetősége kiemelkedően jó. Az M0 autópálya gyors és rövid összeköttetést biztosít az M5, M4 és az M3 autópályákkal, valamint a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér is mindössze pár percre található. A park ad otthont Magyarország második „Outstanding” BREEAM-minősítést, valamint két további „Outstanding” minősítést kapó ipari épületének. A Budapestet körbeölelő legforgalmasabb tranzitút közelségének és a rendelkezésre álló további fejlesztési területeknek köszönhetően a CTPark Budapest Vecsés ideális választás a logisztikai és gyártótevékenységet folytató vállalatoknak is.
A logisztikai park legújabb fejlesztése a VCS4 csarnok, amely a tervezettek szerint 2024 év végére, 2025 év elejére kerül átadásra. A CTP fenntartható törekvéseivel összhangban az épület a legkorszerűbb technológiákkal és műszaki paraméterekkel épül meg. A hőszivattyús rendszer, a 172 mm vastag kőzetgyapot szigetelőpanelek, a 240 mm vastag tetőszigetelés, a tetőre tervezett napelemes rendszer, illetve az elektromos járművek töltésére szolgáló rendszer mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a csarnok a lehető legzöldebb működést biztosítsa.


Tervezők

Bagi Zoltán