Az Év Asset Management Cége

CPI Hungary

Adatlap megosztása

Cím: 1139 Budapest, Váci út 99-105.

Bérlő cég: Dentons, ABB, Trenkwalder, Booklog, RSM, Velux, Citibank, VOIS, Starschema, Magyar Posta, Samsung, WHO, Nemzetközi Vöröskereszt, Brendon, AON, Formlabs

Rövid bemutatkozás

Az anyavállalat CPI Property Group az egyik legnagyobb jövedelemtermelő ingatlantulajdonos Európában. 2023-ban a teljes ingatlanportfólió meghaladta a 20,3 milliárd eurót. A CPIPG a vezető irodaplatformok tulajdonosa a legfontosabb közép-európai fővárosokban, Berlinben, Prágában és Varsóban. A Csoport Csehországban és Közép-Európában is rendelkezik kiskereskedelmi ingatlanokkal, szállodákkal, lakóegységekkel és telkekkel.
Az elmúlt évben teljesült fúziók és integrációk következtében a CPI Hungary lett Magyarország legnagyobb irodaportfólió tulajdonosa és üzemeltetője, illetve benne van az első három retail tulajdonosi körben.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A magyar irodapiac legnagyobb irodaüzemeltetőjének számító CPI Hungary teljes szemléletváltással követi le működésében az Immofinanz és az S Immo integrációját. Az akvizíció révén nem csupán a kezelt portfolió nagysága és a dolgozók száma duplázódott meg, de a CPI-nál meglévő markáns tudástőke is óriásit gyarapodott. A CPI a korábban külön cégcsoportokban rendelkezésre álló tudást összesítette, egységes működésébe építette, majd az előnyrendszerek összefésülésével kialakult egy új megközelítésmód. A bérlők számára kidolgozott hálózati előnyrendszer része a rugalmas iroda- és közösségitér-használat, a kényelmi szolgáltatások, illetve a bérlői események sora. A CPI új víziót álmodott meg, hogy teljesíteni tudja a jelenlegi bérlői elvárásokat. A középpontba az embereket, a tereket, a funkciókat, az élményeket és a biztonságot helyezte. A piacon immár több mint 8 éve elérhető két bérlői jólét program (HIP&myhive) egyesítésével a human design és a bérlői komfort szinergiája eléri a csúcspontot.


Asset management megoldásaink, ideértve a Zöld bérleti szerződéseinket, az ESG céljainkat, programjainkat és az energiastratégiánkat, amely a piaci átlagtól jóval korábban reagált az energiaválságra, méltán növeli tovább piaci előnyünket. Továbbra is elsődleges célunk bérlőmegtartó erőnk és értékmegóvó törekvéseink fenntartása, ezért folyamatos és transzparens bérlői kommunikációval határozzuk meg a gyakorlati megoldásokhoz vezető egységes irányelveket. Ehhez segítséget nyújtanak a Bérlői Eszmecsere programjaink, illetve a rendszeresen megtartott Bérlői Fórumok a házainkon.


Vagyonkezelési stratégiánk, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítsunk bérlőink részére, melyeket teljeskörűen házon belül végzünk el. Magyarországi portfóliónkban az ingatlankezelést egységes kézben tartjuk, így ez minden bérlőnk számára elősegíti a gyors reakcióidőket, a hatékony és rugalmas épületüzemeltetést, fejlesztő, Asset, PM és FM csapatunk szakértő módon reagál rövid- és hosszútávú problémákra, valamint a piaci trendekre.