Az Év Asset Management Cége

ConvergenCE

Adatlap megosztása

Cím: 1134 Budapest, Váci út 37.

Rövid bemutatkozás

A ConvergenCE budapesti székhelyű, boutique jellegű ingatlanbefektető és –fejlesztő cég, amely nemzetközi befektetési alapok és magántőke-befektetők partnere. Az átláthatóságra és a bizalomra épülő partneri együttműködéseink során a szakértelmünkre támaszkodva növeljük az ingatlanok értékét és bevételeit. Büszkék vagyunk partnereink, ügyfeleink és munkatársaink sikereire. Alapításunk óta több, mint 150.000 m2 alapterülettel valósítottunk meg kereskedelmi ingatlan-fejlesztéseket, az általunk menedzselt épületek összértéke meghaladta a 200 millió eurót, és több mint 650 millió értékben valósítottunk meg projekteket ügyfeleinknek. Piaci elismerésünket az etikai értékrendünknek, az ügyfeleink irányába mutatott lojalitásnak, fejlesztéseink és szolgáltatásaink minőségének köszönhetjük.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A ConvergenCE a klasszikus „local asset management” hazai úttörője. Az ingatlanalapok helyi vagyonkezelőjeként 2004-es alapítása óta folyamatosan nyújtja ezt a szolgáltatást olyan nemzetközi ügyfeleknek, mint a Europa Capital, a JPMorgan vagy a KGAL.


A 2010-ben fejlesztett és azóta is vagyonkezelt kiemelkedően sikeres Eiffel Square Irodaház után a ConvergenCE 2017-ben fejezte be a Kálvin Square és CityZen Irodaház fejlesztését.


A Kálvin Square Irodaház 2015 áprilisi megvásárlása óta az épület elérte a 100%-os bérbeadottságot és sikeresen értékesítésre is került. A Duna Office Center ma már teljesen felújítva, mint CityZen Irodaház fogadja a bérlőket. Megújultak és kibővültek a közös területek, vadonatúj légkondicionáló és légkezelő berendezések, valamint szerelhető álpadlórendszer épület ki a házban. A korábban nehéz sorsú épület bérbeadottsága ma már meghaladja a 90%-ot.


A siker az épületek megújítása mellett nagyban köszönhető a vagyonkezelés újra pozicionálásának. A ConvergenCE vagyonkezelésének legfőbb alapja a szoros bérlői kapcsolat és a minőségi szolgáltatások mind a megbízók, mind a felhasználók felé. A ConvergenCE elsődleges feladata a megbízói felé az ingatlan értékének növelése. E feladat sikerességének legfontosabb bizonyítéka a Kálvin Square és a CityZen Irodaházak 2017-es értékesítése, amely minden szempontból felülmúlta a tulajdonos üzleti tervét. A ConvergenCE a vagyonkezelés mellett property- és project management szolgáltatásokat is végez és hisz abban, hogy ezen szolgáltatások együttes igénybevétele jelent a legnagyobb garanciát egy ingatlan-projekt véghezvitelében.


A ConvergenCE elkötelezettségének legfőbb bizonyítéka, hogy mind az Eiffel Square Irodaház, mind a Kálvin Square és a CityZen irodaházak esetében az új tulajdonos KGAL továbbra is a ConvergenCE-el végezteti el a helyi vagyonkezelési feladatokat.


Ügyfeleink mondták rólunk:


„We have found ConvergenCE to be highly professional and reliable in the provision of their services to our investment funds.”


Simon Hooper, Head of Asset Management, Europa Capital LLP London


„Our portfolio has been successfully managed by ConvergenCE during the most difficult market conditions. During these years we have found ConvergenCE to be professional, reliable, pro-acgive and would highly recommend them in the provision of similar services.”


Peter Schlaich, Vice President, J.P.Morgan Asset Management, Global Real Assets


Referenciák

Europa Capital
JPMorgan
KGAL