Az Év Property Management cége

CBRE Hungary

Adatlap megosztása

Cím: 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78

Rövid bemutatkozás

A CBRE globális hátterére támaszkodva az ingatlankezelésen túlmutató, integrált (pl. könyveléssel egybekötött) szolgáltatásokat kínál partnereinek: a kereskedelmi ingatlanok értékét egységes - az üzemeltetés, bérbeadás, marketing, könyvelés és a befektetési szolgáltatások teljes skáláját felölelő - megközelítéssel maximalizálja. A CBRE fenntarthatósági szempontok maximális figyelembevételével zöld üzemeltetési tevékenységet is ellát (BREEAM minősítéssel – BREEAM in management). A szakma pozitív visszajelzéseként a CBRE csoport rendszeresen kiemelkedő helyezéseket ér el a különböző iparági területek díjazottjai között a Euromoney Real Estate Awards éves megmérettetésén. A magyar csapat munkájának elismeréseként szolgál 2015-ben az iroda.hu Az Év Irodája verseny során elnyert Az Év Property Management Cége díj, továbbá a magyar Asset Services csapatnak köszönhetően a CBRE Hungary-nek ítélt a CEEQA Awards Property Management Company of the Year 2016 díja, továbbá a 2017-ben elnyert Az Év Property Management Cége az Europa Property versenyében. Az Asset Services csapat 2013-as megalapítása után 6 év alatt piacvezető pozíciót ért el Magyarországon. Kiváló munkájáért cserébe Kákosy Zsoltot MRICS, MBA az ingatlanvagyon-kezelő csapat igazgatóját a Klauzál Gábor Elismerő Oklevéllel tüntették ki a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetsége általi felterjesztés alapján 2018-ban.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Elhivatott és tapasztalt csapatunk révén a legmagasabb minőségű ingatlanvagyon-kezelési szolgáltatást nyújtjuk. A több, mint 65 ingatlanvagyon-kezelési szakértőt számláló csapatunk több, mint 40 ingatlant kezel, mely több, mint 700 000 m2-t tesz ki. Többek között menedzseljük a Pólus Centert, a Campona Bevásárlóközpontot, a Liget Center irodaépületet, a Népliget Center irodaépületet, a Dorottya Udvart, a Csillag Center Bevásárlóközpontot, az Aerozone logisztikai parkot, az Arena Mall Bevásárlóközpontot, a KÖKI Bevásárlóközpontot és a teljes magyarországi Stop.Shop portfoliót. 2019-ben sikerült 100 000 m2-rel bővítenünk a portfoliónkat, ezzel is bizonyítva a piacvezető szolgáltatási színvonalunkat, illetve ügyfeleink belénk vetett bizalmát.


A CBRE által menedzselt kereskedelmi ingatlanportfolió további 200 000 négyzetméterrel bővült annak köszönhetően, hogy Magyarország vezető intézményi befektetői, a Közép- és Kelet-Európában vezető befektető CPI Property Group, egy nemzetközi ingatlanvagyon-kezelő vállalat és egy magyar befektetési alap cégünket bízta meg 6 logisztikai központ, a soroksári és a dunakeszi BuyWay kereskedelmi parkok, az Europeum bevásárlóközpont és egy irodaépület kezelésével. 2018 augusztusa óta cégünk menedzseli az Arena Mall bevásárlóközpontot, amelynek ingatlanvagyon-kezelését és létesítménymenedzselését végzi. Az Arena Mall 2007-ben épült, 66 000 négyzetméteres területén 100%-os bérbeadottság mellett több mint 10 millió látogatót vonz évente. Bérlői között olyan vezető nemzetközi márkák találhatóak meg, mint Peek & Cloppenburg, ZARA, Bershka, Massimo Dutti, Michael Kors, Pull & Bear, Stradivarius, SportsDirect, New Yorker, H&M, Media Markt, KFC, McDonalds, Starbucks, a Tesco hipermarket és egy 23 vetítővásznas Cinema City mozi, amely Magyarország egyetlen IMAX mozija. 2019-ben a legjelentősebb új megbízások a Stop.Shop portfolió és a KÖKI Bevásárlóközpont.


Magyarországon 2002-ben nyitották meg az első STOP SHOP telephelyeket. Ma 14 telephely van Magyarországon, összesen több mint 135.500 m² bérelhető területtel. A magyarországi STOP SHOP kiskereskedelmi központok a legjobb helyeken találhatók Budapesten és környékén, a Balaton környéki turisztikai régióban és más, forgalmas telephelyeken az országban elszórtan. Legnagyobb bérlők Deichmann, Takko, Kik, New Yorker, Sinsay – összesen 121 helyi és nemzetközi bérlő.


A KÖKI a legnagyobb bevásárlóközpont Dél-Pesten, több, mint 150 üzlettel, folyamatos akciókkal és programokkal. A bevásárlóközpont tetőkerttel és több mint ezer parkolóval rendelkezik – köztük elektromos töltőkkel is. Főbb bérlők: Müller, Tesco, Burger King, C&A, CCC, Chimichanga, Deichmann, DM, H&M, Hervis, KFC, Libri, New Yorker, Orsay, Retro, Rossmann, Swarowski, Szamos, Tally Weijl.


Referenciák

• Nepi RockCastle 66.880 m2
• Wing 10.948 m2
• JT ROSS 65.800 m2
• CPI 132.002 m2
• Marathon FUND 28.517 m2
• Al-Habtoor 28.500 m2
• IFAG 135.900 m2
• OTP Ingatlanalap 116.399 m2
• Warburg 21.600 m2
• AEW 10.410 m2
• Goldman Sachs 29.566 m2