Az Év Belsőépítész cége

Capstone Management

Adatlap megosztása

Cím: 1056 Budapest, Váci utca 65

Bérlő cég: Raiffeisen Ingatlan Alap CBRE GWS CPI Cushman & Wakefield Erste Ingatlan Alap Vodafone

Rövid bemutatkozás

Nem csupán tervezők vagyunk, hanem az a kapocs mely összetartja a projekt egészét. Célunk a legmagasabb színvonal elérése mind tervezésben, műszaki tartalomban és projekt managementben.


Innováció és Megvalósíthatóság
A Capstone-nál az innováció nem kísérletezést jelent ügyfeleink költségén. Tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy nem csak egyedülálló design szülessen meg, hanem belemerüljünk a technikai részletekbe is. Büszkék vagyunk arra, hogy a nálunk a design funkcióval és megfelelő műszaki tartalommal társul. Innovációnk a mély szakértelmű mérnöki gárdánkban van, mely biztosítja, hogy terveink legalább annyira megvalósíthatóak legyenek, mint amennyire kreatívak.


Vezetés és Csapatdinamika
Krisztina és Norbert vezetésével, valamint egy 7 tagú középvezetői gárda támogatásával kialakult a Capstone erős lábakon álló vezetése, mely minden helyzethez és projekthez alkalmazkodik.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Ügyfélhatás és Elégedettség
Az ügyfelek gyakran azt tapasztalják, hogy túlszárnyaljuk várakozásaikat, ami nem csak hatékonyabbá teszi a projekt lefutását és financiális oldalát, de jótékony hatással van az ügyfél-elégedettségre is. Ezt a hatékonyságot közvetlenül az alkalmazottak jólétére tudjuk fordítani, akiknek a munkakörnyezete így nagyságrendekkel javul. Utóbbi kimagasló szerepet tölt be a cégvezetés életében.


Jövőkép
A Capstone arra törekszik, hogy a belsőépítészet minőségének etalonjává váljon.
Célunk, hogy kulcspartnerei legyünk a multinacionális projektmenedzsment cégeknek, és hogy a Capstone legyen az első név, ami eszébe jut annak, aki összetett projektet szeretne megvalósítani. A Capstone nem csak egy cég; ez a kiválóság és megbízhatóság záloga a folyamatosan fejlődő belsőépítészeti szakmában.