Az Év Lakóingatlan Fejlesztése

BudaPart Otthonok 'L'

Adatlap megosztása

Cím: 1117 Budapest, Bíró László József körút

Rövid bemutatkozás

Egy magasabb életminőség megteremtésének kivételes lehetőségét kínálja a BudaPart legújabb, prémium kategóriás lakásaival, Budapest legtrendibb városnegyedében, ahol egyszerre élvezhető a nagyváros pezsgése és szolgáltatásai, valamint a természet közelsége. Legújabb lakóépületük az utolsó azok közül az egyedülálló prémium épületek közül, mely a Duna mellett, a Lágymányosi-öböl partján helyezkedik el, ahol panorámás, az öbölre vagy a budai helyekre néző otthonokat is kínálnak.


Az Óbuda Group által tervezett BudaPart Otthonok 'L' lakóépületben a modern építészeti megoldások találkoznak az innovatív épületgépészettel és épülettechnológiával, úgy, hogy közben tökéletesen illeszkednek a városnegyed kialakult arculatához. A lakóház egyedi formavilággal, 18 emeleten kínál teraszos otthonokat.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Teraszos, napfényes ingatlanok számos újgenerációs megoldással élnek. Az épületben a lakások mindegyikéhez tartozik üvegkorlátos terasz vagy loggia, melyeket homokfúvott üvegpanelek választanak el egymástól.


A lakások az eddigieknél is modernebb és magasabb minőségű gépesített konyhabútorral, mozgásérzékelővel, digitális termosztáttal, smart home rendszerrel, okosotthonba integrált motoros redőnnyel, valamint mennyezetfűtés-és hűtéssel érhetőek el, melyek kiemelkedő komfortot nyújtanak az igazán modern életérzésre vágyó lakásvásárlóknak.


Az épületben privát, tágas, világos belső kert, 24 órás portaszolgálat és videós kaputelefon is található, ezen kívül a lakásokhoz teremgarázs, tárolók is vásárolhatóak, valamint a garázsszinten külön kerékpártárolókat is elérhetőek. A lakások mindegyikéhez tartozik erkély vagy loggia, amelyek mérete a lakás alapterületének minimum 15%-a.