Az Év Kisvállalati Irodája

BlanCargo Hungary Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1138 Budapest, Révész utca 27

Átadás éve: 2023 Q4

Ingatlan mérete: 240 m²

Irodában dolgozók száma: 17

Rövid bemutatkozás

A BlanCargo Kft. 2018-ban alakult, 100% magyar tulajdonban lévő cég. Teljeskörű szállítmányozási szolgáltatással (légi- tengeri, vasúti-, közúti- szállítmányozás) és külkereskedelmi képviselettel foglalkozó, dinamikusan fejlődő cég. Cégünk az autóiparban, gyógyszeriparban, élelmiszeriparban és a kiskereskedelem számos területén lát el nemzetközi logisztikai feladatokat. Kiterjedt ügynöki hálózatunknak köszönhetően ügyfeleink cégünkön keresztül olyan partnerekkel dolgozhatnak együtt, akik rendelkeznek a megfelelő szakmai tudással és tapasztalattal ahhoz, hogy az előttük álló logisztikai feladatokat az elvárható legmagasabb színvonalon és biztonsággal végezzék el. Célunk, hogy ügyfeleink igazán azt érezhessék, hogy a szállítmányuk biztonságban van. A BlanCargo 2023 szeptemberében költözött új irodába.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A modern irodai trendek és ergonómiai követelmények figyelembevételével olyan munkakörnyezet kialakítására törekedtünk, amely szervesen illeszkedik az ingatlan stílusába és mégis magán hordozza a BlanCargo személyiségjegyeit.


Az új iroda egy védett ipari épületből átalakított irodaházba, a River Loft Lakó- és Irodaépületbe költözött. Az 1914-ben épült épületet 2004-ben felújították, de stílusában még ma is őrzi az eredeti gyári hangulatot, amit a belső téglafalak és falon kívül futó, látható vezetékek adnak. A kialakított enteriőrben a környezet inspirálta ipari stílus alkalmazása mellett a légi- és vízi szállítmányozás elemei is megjelennek, mint pl. a nagy méretű, konténer oldalfalra utaló, egyedi előszobafal, az étkezőbe beépített eredeti konténer ajtó, vagy az irodában található repülőgép légcsavarok. Már meglévő egyedi repülőgép makettek és LEGO modellek is helyet kaptak a polcokon, amivel még személyesebbé tettük az irodát. Az átépítés során különösen nagy figyelmet fordítottunk a megfelelő megvilágítás és akusztika kialakítására is. Akusztikus falburkolatok és egyéb elemek alkalmazásával akusztikailag megfelelő, kellemes munkakörnyezetet sikerült teremteni az összenyitott terek ellenére is. Az összképet a sok zöld növény teszi még hívogatóbbá. Összességében egy igényes, stílusos, kellemes munkakörnyezetet sikerült kialakítani.


A ZSŰRI INDOKLÁSA A DÍJAZÁSRA

A BlanCargo Hungary Kft. irodája egy olyan hely, ahol minden sarokban felsejlik a cégük tevékenységi köre és értékei. A partnereiktől kapott ajándéktárgyak, mint például a hajó és repülő modellek vagy éppen a repülőgép csavarok dekorációs elemként használva, nemcsak a jó partnerkapcsolatot tükrözik, hanem a szakma iránti szeretetüket is. Az iroda díszítésében figyelmet kap a tudatos branding is, például a konténerre emlékeztető előszoba-fal vagy a konténer-képekből készített faliképek, valamint a dekoráció különleges eleme az étkezőbe beépített konténer-ajtó, mely egy a szakma számára ismert, ikonikus konténer darabja . Ezek az elemek összhangban vannak az épület ipari jellegű belső tereivel, tisztelve az előző generációk munkáját.
A kényelmes munkavégzést az open office terek biztosítják, melyeket nemcsak vizuálisan, hanem akusztikailag is megfelelően tagoltak. A teljes irodán átvonuló akusztikus fa panelek gondoskodnak a megfelelő hangzásvilágról. A tér rusztikusságát a zöld növények és faelemek tompítják, ellensúlyozva a fém elemek hidegségét.
A tulajdonosuk úttörő módon prémium munkakörülményeket teremtett a csapatának, mely nem csupán az elmúlt évek sikereinek megosztásáról szól, hanem arról is, hogy a legkiválóbb munkaerőt a legkiválóbb körülményekkel lehet megtartani. Ez a filozófia minden részletben érezhető az igényesen kialakított irodától kezdve egészen az ergonomikus munkaállomásokig és a prémium kávéig és teáig, melyek elérhetőek az irodában.
A tulajdonos figyelme a részletek iránt odáig terjedt, hogy még a növények alatt található agyaggolyókat is az irodai színekhez illesztette. Ez a gondos tervezés és végrehajtás teszi az irodát nemcsak egy munkahely, hanem egy inspiráló és kellemes környezetet a csapatunk számára.


Tervezők

Zsoldos Andrea