Az Év Irodája Evolúciós díj

A netpincer.hu irodája - Budapest

Adatlap megosztása

Cím: 1093 Budapest, Czuczor utca 6

Átadás éve: 2019 Q3

Ingatlan mérete: 600 m²

Irodában dolgozók száma: 47

Bérlő cég: NetPincér | Delivery Hero Hungary Kft.

Kivitelezés / Fitout

Office Line Kft.

Tervezés / belsőépítészet

Art Front Hungary Kft

Világítástechnika

Pont Light Kft

Kivitelezés / Fitout

Decorfloor Kft. - padlóburkolatok

Kivitelezés / Fitout

Pont Light Kft. - világítástechnika

Kivitelezés / Fitout

Top Trade Kft. - tapéta, akusztikai függönyök

Kivitelezés / Fitout

JAB KG. Magyarországi képviselet - függönyök, függönyözés

Kivitelezés / Fitout

Budapest Barcelona Kft. - akusztikai falburkolatok

Kivitelezés / Fitout

Amaryllis Dekor - növénydekoráció

Kivitelezés / Fitout

Colorbrigade / Hegedüs Babett - dekorációs festés

Kivitelezés / Fitout

Ferzsu styl Kft. - asztalos munkák

Projektmenedzsment

Friday Real Estate Kft. - Skorka Márta, Bókay Gábor

Kivitelezés / Fitout

generál kivitelező - Neo property services Kft.- Horváth László József

Kivitelezés / Fitout

generál kivitelező - Terno Buda Kft. - Nagy Tamás

Kivitelezés / Fitout

GMB Studio Kft. - üvegfalak

Kivitelezés / Fitout

Habbetű Hungary Kft. - Világító NetPincér logó

Kivitelezés / Fitout

Signa Design Stúdió Kft - dekorfóliák

Tervezés / belsőépítészet

belsőépítész tervező - Bakos Anna Samszi

Tervezés / belsőépítészet

belsőépítész vezető tervező - Göbölyös Kristóf

Tervezés / belsőépítészet

belsőépítész tervező - Bakó Attila

Tervezés / belsőépítészet

foto - © Batár Zsolt

Tervezés / belsőépítészet

belsőépítész tervező - Szeder-Krausz Ági

Rövid bemutatkozás

A NetPincér.hu 1999-es alapítása óta számos helyen megfordult már: a Dohány utcában kis startup cégként induló vállalkozás mára a Delivery Hero cégcsoport tagjaként 1500 négyzetméteren ad helyet munkavállalóinak. Az új iroda kialakításánál - amellett, hogy harmonikus, komfortos, nyitott környezetet biztosítson a munkavállalók számára – szempont volt a NetPincér márkaértékeinek • barátságosság, udvariasság, segítőkészség, empátia, szakértelem - implementálása.
  A terek, a színek, a fények és a formák játéka és harmóniája ezt a laza, de egyben megbízható hangulatot hivatott tükrözni. Az irodatér a Czuczor utcai homlokzattal párhuzamosan helyezkedik el, három fő részre tagolhatjuk egy középen elhelyezkedő co-working lehetőségeket biztosító, fogadó tér köré szervezetten. Ehhez a térhez szorosan kapcsoltuk a 10-15 fő számára kialakított teakonyhát, amely a közösségi tér felé teljesen nyitott, és a közös térben kialakított öt-féle tárgyaló/pihenő egységet is jól, és gyorsan tudja kiszolgálni. Az iroda két vége egyterű irodákból áll: a belépéstől balra az IT, a pénzügy és a jog míg a másik irányban a marketing és account csapatok irodái kaptak helyet.
  Közvetlenül a liftekből kilépve a zárt irodatereket összekapcsoló nagy közösségi térbe érkezünk, amelyet a belépéssel szemben egy ívesen hullámzó, szobor-szerű térrács oszt ketté. A hullámzó piros rács a NetPincér megrendelői által vágyott étel illatának manifesztumaként értelmezhető, mellette a recepciós pult „doboza”, mint a kiszállított étel-csomagja. A térbe befelé haladva – a vendég-várakoztatásra fenntartott fotelek felett – mozgás közben a térrácsot figyelve rajzolódik ki maga a futár is, ahogy megérkezik az éhes vendéghez. A lobby másik oldalán még négy, különböző egyeztetési metodikának megfelelően kialakított ülőcsoportot helyeztünk el. Az egyik alkalmas akár 8-12 fő részére csapatmunkára - vagy akár vállalati bulik hátterét biztosító filmvetítésre/karaoke estékre is. A többi ülőcsoport mellett, ugyanitt helyezkedik el egy tároló- és postázó szekrény sor is, amit igény szerint foglalhat le bárki. A térben egy phonebooth-ot is elhelyeztünk szeparált beszélgetések lebonyolítására, körülötte dús növényzettel biztosítottuk a jó közérzetet., amely koncepció gyakorlatilag átível a teljes iroda kialakításán.
  A lobby térből nyílik az iroda „menta” nevű nagytárgyalója, ami alkalmas a külsős és belsős kollégák kiszolgálására is. A tárgyaló hangvétele, a természetes színű bútorok, nyugalmat és elégedett, ebéd utáni hangulatot közvetítenek.
  A nagy tárgyalóval szemközt található a pénzügyes dolgozók 6 fős irodája, melynek szellős, laza telepítése lehetővé teszi az ott dolgozók egymástól való szeparálódását is. A teret a közlekedő tértől áttetsző függöny választja el, így megmaradt a kapcsolata a vállalati élettel, nem szakad ki belőle teljesen.
  Az IT irodában igyekeztünk a biofília jegyében nagyon dús növényzettel és akusztikai függönyök, álmennyezeti betétek segítségével támogatni a zavartalan munkát.
  A teakonyha központi elhelyezése lehetővé teszi, hogy a különböző területen dolgozók, ha másképp nem is, de legalább étkezés vagy kávézás közben találkozzanak. Az innen nyíló vezetői iroda visszafogott, praktikus stílusával tökéletesen jelképezi a cég filozófiáját, amelyben a demokratikus kapcsolatok és a nyitottság a mérvadóak.

  Az account és marketing irodák open office térből és különféle méretű tárgyaló helyiségekből állnak. Ezek a - sáfrány, bazsalikom és curry fűszerek ihlette - fókusz szobák, komfort bútorzattal, kivetítő- és írható felülettel-, kiemelő világítással, mennyezetükön és egyik falukon, akusztikailag elnyelő textilburkolattal felszerelve lettek kialakítva. Az otthonosság érzete- és a szeparálhatóság növelésére, belülről áttetsző függönnyel zárhatóak az üvegfalaik. A kapcsolódó open office dús növényzete a nyersbeton oszlop-felületekkel együtt a természet közelségét idézi meg, és a kiváló világítással kiegészülve biztosítja a komfortos munkavégzést.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A munkavállalók testi-lelki-szellemi egészségének állapota nagyban befolyásolja a teljesítményt, a termelékenységet és az üzleti eredményességet, így az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy számukra minél komfortosabb feltételeket teremtsünk.
Az újonnan létrehozott terek kapcsolatának és berendezésének köszönhetően egy a munkavégzés, közösségépítés, szempontjából sok alternatívás új iroda jött létre, ahol a belső kommunikáció és kollaboráció új szintre emelkedhet, miközben biztosítja az intimszféra és a közösségi élet egészséges egyensúlyát.
Az iroda az előzetesen megfogalmazott célokat a lehetőségekhez képest maximálisan teljesíti.
Komfortos kialakításával, egy egészséges munkakörnyezetet hoz létre, ami térszervezésével, bútorozásával mozgásra bírja a munkavállalót.
A középső közösségi tér pozíciójából adódóan - az összetartó és empatikus munkahelyi közösség felépítésének lehetőségét indukálja, ami növeli a bizalmat, a lelki egyensúlyt, miközben hosszú távon segíti a munkaerő megtartását és lojalitását a vállalathoz.
A világítás, a természetes megvilágítást kiegészítve változtatható, és a felhasználói igényekre szabható. Mind nappali mind éjszakai munkavégzéshez igazítható, növelve a munkavállalók produktivitását és vizuális komfortját.
A biofil design jegyében különös hangsúlyt kapott a természet belső térbe történő integrálására, színekkel, anyagokkal, felületekkel, valamint dús növényzetet telepítésével. A növényzet jelenléte a komfortérzet növelését és a dolgozók mentális állapotát javítja, ami igazán fontos egy olyan helyen, ahol a napunk jelentős részét töltjük.
Akusztikus álmennyezeti panelek, hangelnyelő felületek és függönyök alkalmazásával választ ad a nyitott irodák egyik legfontosabb kérdése a zajcsillapításra.
Az iroda tereinek kialakítása remek példa egy vállalat munkavállalói iránti elkötelezettségének, figyelmességének és kooperatív magatartásának reprezentálására.