Belsőépítészet

Stay in Hungary Kft - Belsőépítészet

A Stay in Hungary Kft egy magyar hátterű, 2007-ben alapított független ingatlan tanácsadó, generál tervező és bonyolító cég, amely a betelepülő és költöző nagyvállalatok részére valósít meg munkaerő toborzást és megőrzést segítő új, modern irodákat.

Magyarországon egyedül álló módon ügyfeleinket az irodatér felkutatásától, a tervezésen és teljes bonyolításon túl egészen a piaci bevezetésig segítjük, amely három egymásra épülő fázist takar.

1. Első fázis: Bérlőképviselet, költségtervezés, irodatér felkutatása, érdekképviselet szerződéskötésig
• Vállaljuk a humán stratégiai célok elérését segítő irodaterek felkutatását és érdekképviselet ártárgyalástól egészen szerződéskötésig.
• Cégünk az iroda bérleti konstrukció kidolgozása mellett, a várható építész, belsőépítész, gépész, elektromos és IT infrastruktúra várható tervezési és kiépítési költségeit is összeállítja.

2. Második fázis: Teljes körű iroda tervezés, project management kulcsátadásig
• Ültetési tervek, belsőépítészeti koncepciók és kiviteli tervek készítésén túl koordináljuk, megszervezzük és felügyeljük a teljes körű szakági tervezést és kivitelezést egészen kulcsátadásig.
• Különös hangsúlyt fektetünk a beszállítók versenyeztetésére valamint költség- és műszaki ellenőrök bevonásával a kivitelezők ellenőrzésére, hogy az iroda a kiviteli terveknek megfelelően az előre meghatározott költségkereten, határidőn belül és kiváló minőségben kerüljön átadásra.
• A Stay in Hungary Kft olyan jövőbemutató munkatereket tervez és valósít meg, amelyek hatással vannak a céges kultúrára, jobb egyéni és csapat teljesítményre, működési hatékonyságra, így a munkaerő toborzásra és megtartásra, ezáltal a profitra.

3. Harmadik fázis: Kész iroda piaci bevezetése, munkaerő toborzás segítő PR kampány tervezés és bonyolítás.

Mint látszik a Stay In Hungary Kft több szolgáltatást nyújt egy cégnek, nem egy szolgáltatást ad el több cégnek. Ebből fakadóan egy ügyféllel eltöltött idő átlagosan 1 év. Évente csak 3-4 ügyfelet vállalunk. Összességében a betelepülő cégeknek időt, pénzt és energiát spórolunk és elősegítjük mielőbbi sikeres indulásukat. Az eredmény minden fázisban mérhető, minőségi és költséghatékony. Ez a háromfázisú projektmenedzselés, amely hazánkban egyedülálló jóval olcsóbb, hatékonyabb és személyre szabottabb, mint a megszokott, vagyis hogy külön cégek végeznek egyes fázisokat, amelyek sokszor nem is ismerik egymást, pedig összefüggő és egymásra épülő tevékenységekről van szó.

Díjak:
• Év Ingatlan Tanácsadó Cége 2017, (döntős)
• Év Irodája, Nagyvállalati kategória, 2016 (1. helyezés)
• Design Management Nagydíj, Magyar Formatervezési Tanács (jelölt)
• Év Irodája, Nagyvállalati kategória, 2014 (döntős)
• Év Irodája, Design Iroda, 2012 (1. helyezés)
Év Irodája, Nagyvállalati kategória, 2011 (döntős)
• Az Amerikai Kereskedelmi Minisztérium a Stay in Hungary Kft-t ajánlja betelepülő nagyvállalatoknak megbízható szolgáltatásai miatt.

Referenciák: Bloomberg, Ernst & Young, Ericsson, Magyar Nemzeti Bank, The Hackett Group, Dealogic, Diageo, Kuvait Állam Nagykövetsége, Immofinanz, Hypo Alpe Adria Bank, Bank of Georgia, Merck, Edenred, TATA, Systemax, Albemarle, Il Bacio di Stile, CG Electric Systems Hungary Zrt, Wing Zrt, Mérték Group, White Star (AIG/Lincoln), DBH Group, Adventum Trium Befektetési Alapkezelő Zrt, Mikrocredit, Bright Box, Bank Center, Cetelem, OTP Bank.

  • B Nagy Ferenc

    B Nagy Ferenc

    +36305909113

    Ügyvezető Igazgató

Cím: 1062 Budapest
Aradi utca 16.
Kapcsolat a szolgáltatóval
Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!