Kivitelezés / Fitout

Kapcsolat

Cím: 1138 Budapest
Esztergomi út 48.
Kapcsolat a szolgáltatóval

Magunkról

A ProInterier Kft. 2006-ban kezdte meg magyarországi működését, és rövid idő alatt az építőipar meghatározó szereplőjévé vált. Fő tevékenységi területeink:


 


FITOUT és SHELL&CORE


Irodaházak és közintézmények shell&core és fitout kiépítésében nagy tapasztalattal rendelkezünk, a minőségi munka nálunk alapkövetelmény. Nagyszerű projektvezetőink és szakembergárdánk kiváló szakértelemmel látják el a rájuk bízott feladatokat, legyen az gipszkarton falazás, álmennyezetek építése, szigetelés, padló- és falburkolás, festés, villanyszerelés, nyílászárók beépítése vagy asztalos- és lakatosmunkák. Akár egyedibb, kreatív igényekkel is bizalommal fordulhatnak hozzánk, hiszen tapasztalt kollegáink tervezési és megvalósítási kérdésekben is megbízható támogatást nyújtanak.


 


ÁLPADLÓSZERELÉS


Az álpadlók előnye, hogy teret biztosítanak a szereléshez, a műszaki eszközök vezetékeinek elrejtéséhez, valamint könnyű hozzáférést biztosítanak a rendszeres karbantartás elvégzéséhez. Tűzálló, tűzgátló és hangszigetelési tulajdonságaik mellett könnyen adaptálhatóak az aktuális térkialakítási igényekhez.  Az általunk képviselt Knauf és ProSystems márkákból bontható és nem bontható álpadlók egyaránt rendelhetőek.


 


MELEGBURKOLATOK FORGALMAZÁSA ÉS TELEPÍTÉSE


Kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk az amerikai INTERFACE modulszőnyegeknek és LVT burkolatoknak, valamint a német nora® gumiburkolatoknak. Termékeink nemcsak egyedülálló formavilágukkal tűnnek ki, hanem magasszintű műszaki és felhasználói paramétereikkel is, amelyek biztosítják a burkolatok hosszú élettartamát és alacsony üzemeltetési költségeit. Minden termék a fenntarthatóság jegyében készül, karbonsemlegesek és jelentős hányaduk újrahasznosított és/vagy bio alapanyagokból készül. Az Interface Mission Zero programja keretében nullára csökkentette a szőnyegek káros anyag kibocsátását, és folyamatosan arra törekszik, hogy a világ legfenntarthatóbb vállalatává váljon. Szeretnénk ezt a küldetést a magyar piacon is népszerűsíteni, és hozzájárulni a magyarországi építtetők fenntartható ingatlanfejlesztéseihez ezekkel a prémium burkolatokkal.

Referenciák