Design & Build

LAGOM WS Workplace Solutions Kft.

A mi LAGOM-unk: (bemutatkozás)
Hazai tulajdonú cégcsoport tagjaként 15 éves szakmai múlttal rendelkező, magasan képzett, kreatív szakértői, mérnök csapat vagyunk. Hisszük, hogy épített környezetünknek üzenete van önmagunk és partnereink felé.

A DOME Csoport teljes támogatását élvezve üzleti, munkahelyi, közületi élettereket tervezünk, kivitelezünk.
Ezen életterek kialakításának teljes spektrumában segítséget és megoldást tudunk nyújtani akár részfeladatokra, akár a teljes képre koncentrálva.
Az igény megszületésétől kezdve műszaki és szervezetfejlesztési tanácsadással, elemzésekkel, tervezéssel, okos irodai megoldásokkal, projekt menedzseléssel és kivitelezéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A LAGOM üzenete:
A svédek számára a lagom a mindennapok boldogságának záloga. Ennek az életérzésnek, szemléletnek a jellemzője a se sem kevés, se nem túl sok jegyében a mértékletességre, az egyensúlyi állapotra és a harmóniára törekvés. Értékeink, ügyfélközpontú szemléletmódunk megőrzése mellett célunk a testre szabott, átfogó szolgáltatás nyújtása.
Szolgáltatásaink:
Project management:
Szakembereink széles körű tapasztalattal rendelkeznek a projektek komplex megvalósításában. A megvalósítási tanulmánytól a cash-flow elemzésen át, építészeti és szakági tervezésmanagementet, hatósági és közműszolgáltatói egyeztetéseket, valamint kivitelezési és műszaki ellenőrzés menedzsmentet végzünk.
Szolgáltatásunkat azon megbízóink részére ajánljuk, akik alvállalkozók, külső szakértők bevonása nélkül szeretnék megvalósítani térkialakítási folyamataikat.

Design & Build:
A kivitelezés szempontjait szem előtt tartva design&build szolgáltatásunkkal körültekintő és átgondolt tervezéssel, nagymértékű biztonságot nyújtunk megbízóink számára. A megvalósíthatóság vizsgálatával, a költségek optimalizálásával ügyfelünket folyamatainkba is bevonva a lehető legrövidebb idő alatt a leghatékonyabban valósítjuk meg az adott projektet.
Smart office /Intelligens munkahely megoldások:
Bérlői, munkavállalói, és üzemeltetői oldalról is komoly potenciál rejlik a belső terek, munkaállomások, eszközök monitorozásában, az intelligens munkahelyi környezet kialakításában, ha költségcsökkentésről és szervezeten belüli fluktuációról beszélünk.
Ügyfeleink tevékenységeit, szokásait, munkafolyamatait, specifikus igényeit elemezve hely- és kihasználtságoptimalizált lehetőségeket kínálunk a költséghatékony és egyben biztonságos irodakialakítás érdekében.

Fit-out kivitelezés:
Több éves tapasztalattal rendelkezünk a kereskedelmi és irodai ingatlanokban található bérlemények, közös használatú terek kialakításában, átépítésében. Akár használatban lévő irodaterekben is vállaljuk, hogy megrendelőinkkel közösen alakítjuk ki a megálmodott belső tereket.

Tanácsadás:
Mérnöki és szervezetfejlesztési tanácsadási szolgáltatásunk során szakértő kollégáink ügyfeleink érdekeit képviselve segítséget nyújtanak a beruházási, átalakítási és fejlesztési döntéshozatalban.

Értékeink, ügyfélközpontú szemléletmódunk megtartása mellett célunk testre szabott, átfogó szolgáltatás nyújtása .

 • Blaubacher Csaba

 • Lajti Andrea

  Belsőépítész

 • Berentei Anna

  Projekt-előkészítő

 • Zsoldos Nóra

  Senior projektvezető

 • Patyi Gábor

 • Berky Tamás

Cím: 1023 Budapest
Lajos utca 28-32. I. em.
Kapcsolat a szolgáltatóval
Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!