Irodaszőnyeg, padló

Kapcsolat

Cím: 1138 Budapest
Váci út 135-139/A 6. emelet
Kapcsolat a szolgáltatóval

Magunkról

Magunkról 


A Blue Business Interior 25 éves tapasztalata és piacismerete rámutatott azokra az ügyféligényekre, amelyek indokolták a szolgáltatási körünk bővítését. 2018-ban a folyamatos fejlődés jegyében együttműködést kötöttünk a világ vezető padlóburkolat gyártójával, a Shaw Contract-tal. Professzionális termékeik forgalmazására megalapítottuk új üzletágunkat, a Floor by Blue-t, melynek kínálatában a Gerflor időtálló, funkcionális, környezetbarát és szemetgyönyörködtető burkolatait is kínáljuk az innovációra nyitott hazai irodák, szállodák és sportlétesítmények számára.


Tapasztalatunk, az igények folyamatos monitorozása és az állandó fejlődés hatására biztos talajon állunk, amit szívesen megosztunk Veled is! Az évek során mindvégig kiemelkedő minőséget biztosítottunk, ami a kezdetektől alapkövetelmény csapatunk számára. 


Naprakész piacismerettel és a legújabb trendekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére, akiket már a tervezés kezdeti folyamatától támogatunk a leghatékonyabb eredmény elérése érdekében.


Ha új teret terveznél vagy átalakítanál, keress minket, hogy stabil alapra építhessük fel az álmaidat!