Irodai szőnyeg és padló

floor by Blue Kft.

Dizájn ihlette kereskedelmi padlóburkolat megoldások az Egyesült Államokból.
Shaw Contract Partner

Az elmúlt 25 évben megszerzett piacismeretének köszönhetően a Blue a magyar piac domináns szereplőjévé vált. Az állandó fejlődés és a piac igényeinek való megfelelés késztetése miatt úgy döntöttünk, bővítjük szolgáltatásaink körét.
A hitelességre és a kiemelkedő minőségre való törekvésünk fényében nagy örömünkre szolgál, hogy 2018-ban a világ vezető padlóburkolat-gyártójának, a Shaw Contractnak magyarországi partnere lettünk. A több mint 860.000 nm irodai tér megtervezésével szerzett tudásunk és tapasztalatunk birtokában új üzletágat alapítunk a professzionális Shaw Contract szőnyegek forgalmazására, amelyek alkalmasak irodai, szállodai használatra, valamint sportlétesítményekben való alkalmazásra is.

Piacvezetőként a Shaw Contract víziója, hogy egy jobb jövőt alkosson vásárlói, a vállalat, az emberek és a közösségek számára. Alapos piacismeretének és újfajta gondolkodásmódjának elegyeként a Shaw Contract az innovációt üzleti tevékenységébe ágyazva mércét állít a legújabb generációs szőnyeggyártás számára.

Cím: 1138 Budapest
Váci út 135-139/A 6. emelet
Kapcsolat a szolgáltatóval
Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!