Irodabútor

Kapcsolat

Cím: 1054 Budapest
Aulich utca 4-6.
Kapcsolat a szolgáltatóval

Magunkról

Modern iroda és coworking tereket alkotunk egyedi megoldásokkal


A különleges belsőépítészeti koncepciókat karakteres design bútorokkal, extravagáns megoldásokkal és izgalmas textúrákkal váltjuk valóra.


 


A Basic Collection több, mint 20 éve, design bútorok forgalmazásával és szakértelmével segíti a HORECA, irodai és közületi projektek megvalósulását világszerte, annak érdekében, hogy mérettől és komplexitástól függetlenül a prémium érzést elérhetővé tegye ügyfelei számára.


Küldetésünk, hogy a szálloda szektorban tapasztalt ’welcome’ élmény és prémium életérzés design bútorainkon és szolgáltatásainkon keresztül az irodaszektorban és a közületi projektekben egyaránt elérhetővé váljon.


Megbízhatóságunkat fémjelzi, hogy világszerte közel 6000 eredményes projektben segítettünk koncepciótól a megvalósulásig.


Néhány kiemelkedő referenciánk: Facebook, Wework, ISS, OneCoWork, Tesla, Microsoft, Spaces, Mindspace, Graphisoft, Rooms, Labs, Unilever, Workforce, MVM, TransferWise.


Ahhoz, hogy minden egyes igényhez és elképzeléshez megtaláljuk a megfelelő megoldást, több mint 500 kiemelt gyártóval dolgozunk együtt a világ minden tájáról. Weboldalunkon több, mint 300 000 termék között böngészhet. (weboldalunk szó ide linkeljen: www.basiccollection.hu/termekek)


A közületi bútorok minden szegmensét lefedjük. Kínálatunkban megtalálhatóak munkaszékek és asztalok, tárgyalóberendezések, szekrényrendszerek, közösségi ülőbútorok, illetve akusztikai bútorok és panelek, kiegészítők, valamint kültéri bútorok széles kínálata.


Szakértő kollégáinkkal egy csapatként azon dolgozunk, hogy a projekt során ügyfeleink bármikor, bármilyen témában bizalommal fordulhassanak hozzánk és kiemelt figyelmet kapjanak.


Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, amely a személyes konzultációk során a berendezendő tér részletes megismerésével kezdődik, majd igény esetén hangulat-, és látványtervvel ellátott, beárazott tervezetet adunk át ügyfelünk számára. A projekt léptékéhez mérten igyekszünk költséghatékony és high-end megoldásokat is ajánlani. A megrendelt termékeket a helyszínen összeszerelve adjuk át.

Referenciák