Az Év Irodakivitelező Cége

ProInterier Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1138 Budapest, Esztergomi út 48.

Rövid bemutatkozás

A ProInterier cégcsoport, a cseh és szlovák piac meghódítása után Magyarországon 2006-ban kezdte meg működését, mely a válságot követő években a belsőépítészeti piac meghatározó szereplőjévé vált. Fő tevékenységi területünk irodaházak, közintézmények teljes körű belső kiépítése, elsősorban gipszkarton válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók szerelése. Utóbbi tekintetében, megbízhatóságunknak és szakértelmünknek köszönhetően a kétezres évek óta piacvezető szerepet töltünk be. A cég melegburkolatok értékesítésével is foglalkozik. A világ legnagyobb modulszőnyeg és LVT gyártójának az amerikai Interface-nek, valamint a német nora® gumiburkolatoknak kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk. Az elmúlt évek során munkakörünk shell & core kiépítéssel és fit-out munkákkal is bővült, így az építőipari tevékenységek egyre szélesebb spektrumát képviseljük a folyamatosan változó és növekvő igényeket felvonultató irodapiacon belül.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A 2020-as év megannyi nehézséget és megpróbáltatást tartogatott az építőipari cégek számára is. Mindezek ellenére - a megbízók bizalmának, valamint állandó és megbízható szakember gárdánknak köszönhetően - cégünk 14 éves fennállása óta a legsikeresebb évét zárta. Forgalmunkat a 2019-es évhez képest megdupláztuk.


Az idei évben, közel tíz éves munkát követően, a Váci Greens irodapark projekt utolsó épülete is átadásra került. A komplexum napjainkra a budapesti irodapiac egyik legmeghatározóbb fejlesztésévé vált. A hosszú évekig tartó folyamat egyik kulcsszereplője a ProInterier Kft. volt, aki a D, E és F épületek shell & core munkálatait végezte, valamint számos bérlemény fit-out kiépítéséért, valamint Interface és nora® burkolatainak szállításáért volt felelős.
A cég számára a 2020-as év legkiemelkedőbb kivitelezői munkái is részben a Váci Greens F épülethez kötődnek, ahol az NN Biztosító, a Sanofi és az Intrum Justitia bérleményei területeit építettük ki. Szintúgy büszkék vagyunk a MOMentum irodaházban végzett fit-out munkánkra is, ahol White Star Real Estate székhelyének belső kiépítését valósítottuk meg. A kiemelt projektekkel együtt, mintegy 15 000 m2 irodaterület fit-out munkáit végeztük el, melyek magas színvonalát mi sem bizonyítja jobban, hogy mind a négy nagy projektünk indul a 2020-as év irodája díjért.


Referenciák

White Star Real Estate Kft. – MOMentum irodaház
Intrum Justitia Zrt. – Váci Greens irodapark F épület
Sanofi -Aventis Zrt. - Váci Greens irodapark F épület
NN Biztosító Zrt. – Váci Greens irodapark F épület