Az Év Proptech Megoldása

Invensol

Adatlap megosztása

Cím: 1118 Budapest, Homonna u. 2-4

Rövid bemutatkozás

Az idei év legnagyobb irodapiaci kihívását a pandémia jelentette.


A vállalatoknak rohamtempóban kellett megszervezni az otthoni munkavégzéshez szükséges feltételeket, majd fél évvel később az irodába való visszatérés körülményeit. Nem csak irodaátalakításra volt szükség, hanem szervezeti folyamatokat érintő döntéseket is kellett hozni. Többek között a iroda új szerepének megtalálása, a távmunka és az irodai munkavégzés összehangolása, a dolgozók motivációjának fenntartása számtalan cégnek okoz fejfájást jelenleg is.


Az Invensolnál arra törekszünk, hogy teljeskörű irodamenedzsment szolgáltatásunkkal segítséget nyújtsunk azoknak a közép- és nagyvállalatoknak, akik rugalmasan változtatható, agilis munkahelyet szeretnének létrehozni, ahol biztonságos környezetben, hatékonyan tudnak dolgozni a munkavállalók.


Mind az energetikát, belsőépítészetet (különböző tevékenységekre alkalmas munkaállomások, közösségi terek kialakítása), üzemeltetéssel kapcsolatos feladatokat, parkolóhelyek kihasználtságát, emberi erőforrás menedzsmentet (távmunka bevezetése, munkacsoportok szervezése), eszközmenedzsmentet érintő kérdésekben is tudunk hatékony megoldást nyújtani.


Milyen előnyökhöz jutnak ügyfeleink a SAM szoftvercsomag alkalmazásával?  • Irodatér helykihasználtsága javul a munkaállomások, tárgyalók, parkolók foglalási rendszerének átalakítását követően.

  • A rugalmas asztalfoglalási rendszer és a távmunka bevezetésével javul a dolgozói elégedettség, az elköteleződés, csökken a fluktuáció, illetve az új munkaerő számára is vonzó környezetet tudnak létrehozni.

  • A munkavállalók különböző munkaállomások közül tudnak választani, attól függően, milyen tevékenységet végeznek, hogyan tudnak legjobban fókuszálni az adott feladatkörre. Nemcsak az egyéni teljesítményt, hanem a kollégákkal való együttműködést is támogatja a megfelelő tér kialakítása.

  • A környezetbarát és energiahatékony iroda kialakításával és a vállalati eszközök használatának optimalizálásával jelentős költség takarítható meg.Továbbá a rendszer biztosítja a karbantartási feladatok szakszerű ellátását, az információ pontos és gyors átadását, nyomonkövetését.

  • A SAM rendszer kiegészítve szenzorokkal értékes információt nyújt az irodatér használatáról, a munkavégzés körülményeiről, a munkavállalók szokásairól, preferenciáiról.

  • Részletes kimutatásoknak köszönhetően a menedzsment átfogó képet kap a szervezet működéséről, az adatok felhasználásával pedig hosszútávú döntések alapozhatók meg.

  • Nemcsak a fizikai teret, hanem a szervezet működését meghatározó vállalati modell alakítható ki, ami a jövőben rugalmasan változtatható, az aktuális igényekhez illeszthető.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az elmúlt évben több szempontból is megújult az Invensol szolgáltatása. Egyrészt olyan funkciókkal bővítettük a szolgáltatásunkat, amik nagy segítséget jelentettek a pandémia során az ügyfeleknek, illetve elősegítette az üzletfolytonosságot.
Pl: rugalmas asztalfoglalási rendszer, hőtérkép és szenzorok alkalmazása az iroda aktuális kihasználtságának mérésére, automatikus asztalkiosztó rendszer a távolságtartás biztosítására, kollégakereső funkció a kapcsolattartás elősegítésére, Neighbourhood riport a fertőzöttek nyomonkövetésére


Emellett tanácsadással is foglalkozunk, szakértői csapatunk az irodatér optimális kialakításán kívül szervezeti folyamatok átalakításában is segítséget nyújt. A vállalati kultúrától, igényektől függően alakítjuk ki a megfelelő teret, ami hosszútávon is szolgálja a szervezet céljait.


Referenciák

Büszkék vagyunk rá, hogy referenciák között számos nagy nemzetközi cég hazai irodái és SSC központjai szerepelnek. Ügyfeleink az olaj-, gyógyszer-, szesz- és autóipar vezető vállalatai.
Partnereink a rugalmas munkakörnyezet bevezetésével és a SAM szoftvercsomag alkalmazásával, akár 25%-os ingatlanköltség megtakarítást is elérhetnek.