Az Év Proptech Megoldása

IMMOFINANZ SERVICES HUNGARY KFT.

Adatlap megosztása

Cím: 1134 Budapest, Váci út 45. H/2

Rövid bemutatkozás

Idén, a koronavírus-járvány kapcsán az IMMOFINANZ fontosnak tartotta, hogy még nagyobb hangsúlyt helyezzen az eltérő bérlői igények mobilalkalmazáson keresztüli kiszolgálására. A myhive egyedi koncepciójának részeként a community manager feladata, hogy az egyes irodaházakra lebontva azonosítsa a bérlői igényeket, és reagáljon ezekre, mindez komoly kihívások elé állította a céget és a myhive márkát egyaránt. Az IMMOFINANZ a lezárult és a megkezdett fejlesztésekkel egyaránt a különleges helyzetben felmerülő bérlői igényekre kíván reagálni. Ezek közé tartozik a myhive Haller Gardens irodaház nagy volumenű átalakítása, valamint a myhive alkalmazás továbbfejlesztése is, amelynek révén a bérlői közösség személyes jelenlét nélkül intézhet a működésben fontos feladatokat, minden szolgáltatást elérhetnek egy felületen, egyszerűen.
A myhive applikáció önmagában egy napi szinten működő belső kommunikációs eszközzé fejlődött a bérlőkkel való – és bérlők egymás közötti – kommunikációjában, akár üzleti lehetőségeket teremtve ezáltal. A cégek kedvezményeket is felkínálhatnak egymásnak, ezen kívül az éttermekhez és az irodaházban elérhető szolgáltatókhoz kapcsolódó akciókról, kuponokról és hírekről is értesülhetnek az alkalmazás segítségével, ráadásul a külföldi myhive irodaházakban is igénybe vehetik az aktuális kedvezményeket. A bérlők az alkalmazáson keresztül figyelemmel követik a híreket és az aktivitásokat (termelői piac, afterwork események, előadások), amelyekre egyetlen gombnyomással regisztrálhatnak, sőt külső vendégek meghívására is lesz lehetőség. Találkozókat szervezhetnek és a tárgyalót is ezen keresztül lehet foglalni. Ha a felhasználóknak bármire szükségük van, minden eddiginél gyorsabban érhetik el az irodaház karbantartóit és szakembereit. Ezenkívül az irodaházban található éttermek, vendéglátóegységek menüjének elérése már lehetséges az alkalmazásban – egyszóval egy rugalmas iroda összes szolgáltatása elérhető néhány gombnyomással.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az IMMOFINANZ nagy hangsúlyt fektet az alkalmazás továbbfejlesztésére, hogy bővítse az applikációban elérhető szolgáltatások körét, és még inkább felhasználóbaráttá tegye azt. A folyamatban lévő fejlesztések között szerepel a beléptetés, a parkolás, a rugalmas irodai szolgáltatások és a konferenciaterem lefoglalása, valamint a szolgáltatások kifizetésének lehetősége, ebédrendelés (több szolgáltatótól, fizetési lehetőséggel együtt) az alkalmazáson keresztül. A felhasználók néhány gombnyomással jelentkezhetnek majd a különféle – nagy sikerrel futó – sporteseményekre, és ezeket ki is fizethetik az alkalmazáson keresztül.


A márka bevezetése után továbbra is folyamatosan tesztelik a bérlők igényeit. Ennek fontos eszköze ez a mobilapplikáció, a bérlőknek lehetőségük van a myhive saját alkalmazásán keresztül is elküldeni visszajelzéseiket és jelezni az újabb igényeket. Az alkalmazást már igen nagy számban töltötték le, és a felhasználók széles körben használják is, ami az applikáció sikerét bizonyítja. Az új fejlesztések elindulása minden bizonnyal tovább növeli majd a felhasználók elégedettségét, amely egyben a bérlői elégedettséget is jelenti.


Az alkalmazás Android és iOS platformon is elérhető a felhasználók számára.


A myhive oldala:
https://www.myhive-offices.com/hu