Nevezés

Az Év Kivitelező Cége

Horsens Partners Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1054 Budapest, Szabadság tér 7.

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég: ERSTE Európa Torony, Budapest One, Corvin6, Óbuda Gate, Dean's College Hotel, Crazy Dean, Green House, Bank Center, Ernst & Young, Átrium Park, Infopark, H&M Váci Nr.1, Haller Garden, Krisztina Palace, Alkotás Point

Rövid bemutatkozás

A HORSENS PARTNERS 2011 óta van jelen a magyar építőipari piacon, mára több mint kétszázhúsz sikeres fit-out projekt megvalósításával büszkélkedhetünk. Magasan képzett, nemzetközi kvalifikációkkal rendelkező szakembereink személyes elkötelezettségük miatt különösen kedveltek a hazai és nemzetközi építtetők, ingatlanfejlesztők és beruházók körében. Szakmai tapasztalatunknak és kiváló partnereinknek köszönhetően a legmagasabb minőségben, rugalmasan tudjuk kielégíteni a kivitelezéssel kapcsolatos különleges igényeket is. Dinamikusan fejlődő cégünk, az építőipar egyik meghatározó szereplőjévé vált az elmúlt években. A Forestay Group részeként, a cégcsoportban rejlő szinergiáknak köszönhetően a HORSENS PARTNERS egyik célkitűzése, hogy a jövőben több nemzetközi ingatlanfejlesztés aktív résztvevője legyen.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A HORSENS PARTNERS elsősorban meglévő vagy szerkezetkész épületek teljes körű befejező szakipari munkáira specializálódott. Kiemelkedő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezünk felső kategóriás irodák és üzletek kialakításában, bérlemények kiépítésében. Fővállalkozóként vagy generálkivitelezőként megbízható, stabil alvállalkozói körünkkel a legmagasabb minőségben, szűk határidővel tudunk komplex építőmesteri, elektromos és épületgépészeti munkákat vállalni, akár speciális műszaki és esztétikai igények megvalósításával. Sikerességünket egyrészt a cégcsoport széleskörű ingatlanpiaci tapasztalatai, valamint a társaságunknál és társ üzletágainknál dolgozó nemzetközileg képzett, több nyelvet beszélő, tapasztalt, dinamikus szakembereink biztosítják. Ez a jól összeválogatott, egymást kiegészítő csapat bármely megrendelő igényeinek képes megfelelni. Hatékony, eredmény orientált cégfelépítésünknek köszönhetően minden ügyfelünk egyedi figyelmet kap, hiszen a magas management igényű fit-out kivitelezés kiemelt fókuszt és kompetenciát igényel. Arra törekszünk, hogy olyan, részleteiben is kidolgozott, minőségi munka kerüljön ki kezeink közül, ami mellé büszkén tehetjük oda a nevünket.