Nevezés

Az Év Property Management cége

Cushman & Wakefield Nemzetközi Ingatlan Tanácsadó Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5.

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

A Cushman & Wakefield 1993 óta van jelen a magyaroroszági ingatlanpiacon. 40 főből álló Asset Services csapatunk jelenleg közel 1.000.000 m2 kereskedelmi ingatlant üzemeltet, melyek között egyaránt megtalálhatóak irodaházak, retail és logisztikai központok és szállodák is. A piaci viszonyokhoz igazított szolgáltatási stratégiánkkal igyekszünk optimalizálni a hatékonyságot és növelni ügyfeleink elégedettségét. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy munkánk során az alapvető üzemeltetési teendők mellett a tanácsadásra is kellő figyelmet fordítunk, hogy ügyfeleink első kézből értesüljenek a legújabb trendekről a környezettudatosság, és well-being terén ugyanúgy mint a műszaki megoldások (Proptech) és a legfrissebb ingatlanpiaci történések vonatkozásában egyaránt.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Cushman & Wakefield Asset Sevices üzletága 2021-ben 95%-os megtartási ráta mellett, mintegy 105,000 m2- rel növelte a portfólióját, így közel 1 millió négyzetméternyi ingatlanállományt kezelünk ügyfeleink részére. Legújabb megbízásaink között megtalálható, egy 63 darabból álló, az ország különböző pontjain található kiskereskedelmi ingatlanokból álló portfólió, valamint irodaházak.

Megbízásainkat idén elsősorban meglévő ügyfeleinken keresztül bővítettük, akikkel minden esetben hosszú távú együttműködésre törekszünk, szavatolva minőségi, transzparens és egyben rugalmas ingatlankezelési elveinket.