Az Év Irodája

CORTEVA Budapesti Iroda

Adatlap megosztása

Cím: 1112 BUDAPEST, Boldizsár u. 4.

Átadás éve: 2023 Q1

Ingatlan mérete: 540 m²

Irodában dolgozók száma: 60

Bérlő cég: CORTEVA Agriscience Hungary Zrt.

Kivitelezés / Fitout

Horsens Partners Kft

Irodabútor

Blue Business Interior Kft.

Irodaszőnyeg, padló

ProInterier Kft.

Tervezés / belsőépítészet

DVM Group Kft

Irodabútor

Haworth Hungary Kft.

Rövid bemutatkozás

A Corteva Agriscience egy olyan globális mezőgazdasági vállalat, amely az iparág vezető innovációját, az ügyfelekkel való szoros kapcsolattartást és az operatív végrehajtást ötvözi, hogy nyereséges megoldásokat kínáljon a világ legégetőbb mezőgazdasági kihívásaira.


2022-ben a vállalat olyan partnert keresett Magyarországon, aki a Corteva fenntarthatósági fókuszával összhangban - amely a vállalat működésének egyik sarokköve - tervezi meg új budapesti irodáját, hogy vonzó, humánus teret hozzon létre, ahol a kollégák együttműködve dolgozhatnak, és amely vonzóvá teszi számukra a munkába való visszatérést. A Corteva a kollégák állandó irodai jelenlétéhez egy kényelmes munkakörnyezetet kívánt létrehozni, amely integrálja a formális és a kötetlenebb találkozások helyeit.


A Corteva munkatársai 2023 februárjában költöztek be az új irodába. A rövid határidő ellenére minden alvállalkozó teljesítette vállalását, amihez nagyban hozzájárult a kommunikáció gördülékenysége.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Üde, pozitív hangulatú munkahely élő növényekkel. Az alkalmazott színek tökéletesen tükrözik a vállalat mezőgazdasági profilját. Az épület kontúrjait követő nyitott irodatérben a zöld szín kapta a főszerepet. A padlóburkolaton, az álmennyezeten, a falakon és a bútorokon keresztülvitt colorblock megoldást alkalmazták, hogy vizuálisan elválasszák az együttműködést szolgáló tereket a csendes munkaterületektől, amely semleges színeket és itt-ott sárgát használ. Ugyanezt a megoldást alkalmazták a vendégfogadó térben is, hogy a brand elsődleges kék színét beépítsék, valamint a konyhai térben, hogy megkülönböztessék a kiszolgáló funkciókat. Az ergonómiára és a kollégák jóllétére nagy hangsúlyt fektetve az irodát a legprofesszionálisabb bútorokkal rendezték be.


A Corteva új irodájának a Futureal fejlesztésében megvalósult Budapest ONE irodaház ad otthont. A fenntartható és emberközpontú, BREEAM és WELL minősítésekkel is rendelkező irodaépület többek között panorámás tetőtéri futópályával, tágas közösségi terekkel és tusolóval felszerelt biciklitárolóval is várja a dolgozókat.


Tervezők

Fekete-Tóth Tímea - DVM Group
Tyeklár Ádám - DVM Group
Bolgár Eszter - DVM Group
Ábrahám Viktória - DVM Group