Nevezés

Az Év Property Management cége

CBRE Hungary

Adatlap megosztása

Cím: 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky 78

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

Részei vagyunk a CBRE globális hálózatának, a cégcsoportunk árbevétele 23,8 Milliárd dollár (2020) és több, mint 100.000 munkavállalóval rendelkezik, a világ több mint 100 országában. A Budapesti iroda egyike annak az 500 irodának, amely naponta többek között a Fortune 100 cégei közül legalább 90-nek nyújt szolgáltatásokat. Maga a cég pedig a Fortune 500-as listáján a 122. helyet foglalja el.

Az egyik kiemelkedő globális és lokális célunk, hogy 2040-ig elérjük a nettó nulla károsanyag kibocsátás szintjét. Mind a saját ingatlanjainkra, mind az ügyfeleink számára menedzselt 6,5 milliárd négyzetméternyi ingatlanon. Ez megelőzi a Párizsi Egyezmény által kitűzött célt 10 évvel. Ennek érdekében csatlakoztunk az Amazon és Global Optimism által alapított Climate Pledge kezdeményezéshez. Továbbá csatlakoztunk a Science Based Targets azon célkitűzéséhez, hogy az átlaghőmérséklet növekedése ne haladja meg a 1,5 Celsius fokot.

A kereskedelmi ingatlanpiac minden dimenziójában tevékenykedünk. A küldetésünk, hogy minden lehetőséget megvalósítsunk azokkal a vállalkozásokkal és emberekkel, akikkel együtt dolgozunk. Annak érdekében, hogy a jövő ingatlanpiaci megoldásait hozzuk létre.
Itthon 130 szakértő kollega segíti ügyfeleinket abban, hogy az ingatlanpiac folytonosan változó, komplex világában tiszta és egyértelmű válaszokat kapjanak és, hogy megvalósítsuk lehetőségeiket minden dimenzióban.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A 2021-es évben is sikerrel kezeltük a pandémiás helyzetből adódó Ügyfél és Bérlői igényeket. Két nagy bevásárlóközpont felújításában is közreműködünk, melyek az egyes bevásárló központok teljes arculatának változását, valamint bérlői összetételének változását eredményezik. Ezzel hozzájárulunk ahhoz, hogy ezek a budapesti bevásárlóközpontok népszerűek legyenek a vásárlók körében, és ezzel biztosítsuk Ügyfeleink és Bérlőink szakmai sikereit és eredményeik növelését.

Property Management csapatunkkal is csatlakozunk a már említett globális fenntarthatósági célokhoz és magunkra nézve is elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem kérdéskörében. Ezen felül valamennyi ügyfelünket segíteni kívánjuk abban, hogy ezt a saját működésükre vonatkozóan, és az ingatlanjaik tekintetében is el tudják érni, amihez kapcsolódóan teljeskörű szakmai támogatást nyújtunk. Jövőbe tekintő stratégiánk alap eleme az ESG irányelvek beiktatása a mindennapi működésünkbe, és ezen túlmutatóan a fenttarthatóság és a színvonal tökéletes szinergiájának működtetése Ügyfeleinkkel és partnereinkkel együtt.
A díj elnyerésével nem csak a CBRE, de közvetlenül közel 70, az ingatlankezelésben résztvevő kollégánk részesülhetne az elismerésben, hiszen jelentős munkát végeznek, valamennyi területen, ügyfeleink és bérlőink elégedettsége érdekében.

Az év Property Management cég címe számunkra nem csak a tevékenységünk elismerését jelentené a piacon és ügyfeleinknél, hanem megkoronázása lehetne az elmúlt években befektetett nagy munkánknak, és jelképezné számunkra az összetartozás fontosságát is.