Az Év Irodája

BSQ Business Center

Adatlap megosztása

Cím: 1036 Budapest, Lajos utca 48-66.

Átadás éve: 2018 Q3

Ingatlan mérete: 3600 m²

Irodában dolgozók száma: 300

Rövid bemutatkozás

A BSQ Business Center a Buda Square irodaházban, a Kolosy térnél a Bécsi út és a Lajos utca által határolt területen helyezkedik el. A NEW WORK Offices legújabb centere három fázisban kerül felújításra. Az első fázis megnyitójára szeptember végén került sor. A további két fázis munkálatai 2019-ben zajlanak, mellyel 378 főnek kínálunk professzionális munkakörnyezetet. A teljes körű gépészeti és belsőépítészeti felújítás után a BSQ Business Center Buda legnagyobb összefüggő területű szolgáltatott irodáit tudhatja magáénak.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A BSQ Business Center design-ja sikeresen kombinálja a funkcionalitást az innovatív és emberközeli belsőépítészeti megoldásokkal. A NEW WORK Offices dizájnere, Lesták V. András olyan irodai hangulatot teremtett, amely egyszerre sugall otthonosságot és környezettudatosságot, mindezt csipetnyi indusztrializmussal és némi vagánysággal fűszerezve.


A kialakított sok közös terület mind ügyfeleink kényelmét szolgálják, melyek különleges virágokkal és állatmotívumokkal hozzák közelebb a természetet az ügyfelekhez. Több tárgyaló és konferenciaterem is található az épületben, ezek mobil falai rugalmasan változtathatóak kisebb, illetve nagyobb terek kialakítása céljából. Irodáink természetes fénnyel megvilágítottak, ablakaiból csodás panoráma tárul elénk a budai hegyoldalról.