Az Év Irodája

Office Up - Container Office

Cím: 1051, Budapest Erzsébet tér 1
Átadás éve: 2018 Q4
Kialakított terület mérete: 36 m²
Irodában dolgozók száma: 4
Bérlő cég: Office UP by Az Év Irodája
Kivitelezés / Fitout
Algeco
Kivitelezés / Fitout
Bambuszmánia
Kivitelezés / Fitout
Decor Floor Kft.
Kivitelezés / Fitout
DekoRatio Branding & Design Studio
Kivitelezés / Fitout
femmenyezet.hu
Kivitelezés / Fitout
LEVEL UP Office Design
Kivitelezés / Fitout
Life&Wall
Kivitelezés / Fitout
Visual Europe Group
Irodabútor
POINTONE
Növénydekoráció
City Plant
Ingatlanfejlesztő
iroda.hu
Tervezés / belsőépítészet
LEVEL UP Office Design
Projektmenedzsment
LEVEL UP Office Design
Világítástechnika
LUMINIS KFT.

Rövid bemutatkozás

Az Erzsébet téren debütált az OfficeUP iroda a Design Héten 2018. október 13-án, abból a célból, hogy megmutassa, egy kis helyiségből is lehet rövid időn belül kreatív és trendi munkakörnyezetet kialakítani. A hazai környezetből is kiemelkedő ideiglenes irodát 6 napon keresztül bárki ingyenesen kipróbálhatta.

Az OfficeUP iroda másik célja volt, hogy felhívja a figyelmet a 9. alkalommal megrendezésre kerülő “Az Év Irodája” versenyre, amelynek keretén belül a legdizájnosabb irodákat és közösségi tereket díjazták. A győzteseket 2019. február 20-án, az Akvárium Klubban az OfficeUP eseményen hirdetik ki.

*Az Office Up konténer iroda projekt nem vesz részt a hivatalos Az Év Irodája versenyben.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Design Hét alkalmával bárki kipróbálhatta, milyen egy magas színvonalon kivitelezett design irodában dolgozni. Erre az alkalomra hozta létre az iroda.hu és a LEVEL UP csapata az Erzsébet téren található OfficeUP irodát. Az iroda célja volt, hogy megmutassa, a helyiségek kialakításánál nem a méret a lényeg, hanem azok a kreatív megoldások, amelyeket alkalmazva egy kis térből is egyedi és inspiratív munkakörnyezetet lehet teremteni.
Az irodában a legújabb design bútorokat láthattuk, többek között kényelmes lounge székeket, prémium minőségű, ergonomikus forgószéket és tabletről vezérelhető smart irodarendszert is, amelyeket a helyszínen ki lehetett próbálni. Az irodába betérő érdeklődők munkavégzés céljából is igénybe vehették az OfficeUP iroda szolgáltatásait: munkaállomásokat foglalhattak, meetingeket szervezhettek és kávézhattak is egy jót.

A 36 m2-es közösségi iroda tervezéséért és kivitelezéséért a LEVEL UP Office Design csapata felelt. 30 órán keresztül több, mint 50 emberrel közösen alakítottuk ki az OfficeUP iroda végleges 2018-2019-es trendeknek megfelelő arculatát. Odafigyeltünk arra, hogy a design mellett a funkcionalitás is fontos szerepet kapjon

A falakon és a bútorokon a pasztellszínek domináltak, amit élénk sárga felületek és kiegészítők tesznek kontrasztosabbá. Mindennek egy sötét keretet ad az antracit színű fém álmennyezet és a sötétszürke bársony-hatasú modulszőnyeg. Szerettük volna a természetet is becsempészni egy kicsit, ezért a rengeteg dús növénnyel tettük még élettel telibbé a teret.