Az Év Irodája

Cushman & Wakefield

Cím: 1052, Budapest Deák F. u. 5.
Átadás éve: 2018 Q2
Kialakított terület mérete: 750 m²
Irodában dolgozók száma: 80
Bérlő cég: Cushman & Wakefield
Irodaház: Váci 1.
Irodabútor
Blue Business Interior Kft.
1 referencia
Irodabútor
IBC Orbán Kft.
Projektmenedzsment
Cushman & Wakefield
Kivitelezés / Fitout
Decor Floor Kft.
Kivitelezés / Fitout
DVM group
Kivitelezés / Fitout
GMB Stúdió Kft
Tervezés / belsőépítészet
DVM group
Ingatlanfejlesztő
Horizon Development Kft.
Világítástechnika
Solinfo

Rövid bemutatkozás

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó cég magyarországi központja 2018 áprilisában költözött új irodába. A város központjában álló, müemlékileg védett Váci 1 irodaházban 750 m2-en több, mint 80 munkahely valamint tárgyalók és közösségi terek kerültek kialakításra. A költözésre amiatt került sor, hogy a cég kinőtte korábbi irodáját, ami főképp a tárgyalók hiányában mutatkozott meg.

Okok, amiért a díjra érdemes

Az iroda kiválóan ötvözi a kissé indusztriális kialakítást az otthonossággal. A sok üvegfal szinte teljesen átláthatóvá teszi a teret, amit a részlegesen nyitott álmennyezet tovább tágít.
Az alapvetően nyitott teres kialakítás miatt kiemelt fontosságú volt a hanggátlás, amit magas minőségű üvegfalakkal és akusztikai álmennyezet kialakításával sikerült elérni.
Amíg az ügyféltér a recepcióval és a nagyobb tárgyalókkal visszafogottan elegáns, addig a munkatér a növényeknek és a visszafogott színeknek köszönhetően inkább barátságos és otthonos.
Ugyan az iroda minden területét nagy örömmel használják a dolgozók, de a legnagyobb sikere a 3 telefonfülkének és a klasszikus kávéfőzővel felszerelt konyhának van.