Microsoft Community Area

Cím: 1031, Budapest Graphisoft Park 3.
Ingatlan mérete: 675 m²
Bérlő cég: Microsoft
Bérlők száma: 250
Irodabútor
Arkhenea
Irodabútor
Blue Business Interior Kft.
1 referencia
Irodabútor
Vivax / IDdesign
Projektmenedzsment
Cushman & Wakefield
Kivitelezés / Fitout
FITOUT ZRT.
Tervezés / belsőépítészet
Kiss Réka
Világítástechnika
SOLINFO Lighting & Home

Rövid bemutatkozás

A Microsoft felkérte a Cushman & Wakefield Project Management csapatát, hogy tervezzék újra a magyarországi központ földszinti területeit. A földszintet a Microsoft kizárólag tárgyalásra és egyeztetésre használta, míg a közösségi területeket az alkalmazottak használhatták kollaborációra. Az újratervezés két főbb irányelve az újraélesztés és a költséghatékonyság volt, hogy a korábbi kihasználatlan tereket minél kevesebb átalakítással lehessen úgy felújítani, hogy a Microsoft alkalmazottakat ösztönözze a kreatív és a hatékony munkavégzésre, továbbá a felújítás minél kevésbé akadályozza őket, így végül csak építészeti és elektromos átalakításokra volt szükség, a gépészet nem érintette.

A területet alapvetően két zónára lehet osztani, egy ügyfélváró - rendezvény zónára és egy kollaborációs zónára. Az ügyfélváró - rendezvény területen található bővíthető konferencia terem, tárgyalók, az egyik cafeteria, ami nagyobb rendezvények esetén cateringre is alkalmas, továbbá egy bárpult ami hot desk-ként is lehet használni. A kollaborációs területen, amit főként a Microsoft alkalmazottak használnak, pedig két otthonos kávézó sarok lett kialakítva.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Microsoft igényeinek alapos felmérése után több körös prezentációban lett bemutatva az új tér belsőépítészeti koncepciója. Az otthonosabb berendezés már az első naptól előnyére vált a térnek, amit az átalakítás előtt az alkalmazottak nagyon keveset vagy egyáltalán nem használtak, míg az átalakítás után élettel töltődött meg a tér.

Szolgáltatások

- Különböző méretű tárgyalók (4-14 fő)
- Konferencia termek
- 2 cafeteria zóna
- 2 hot desk zóna
- Ügyfélváró