Grundfos Shared Services Kft.

Szeretnél itt dolgozni?

Képek

Az Év Irodája Nagyvállalati díj 2017 Győztes


Szolgáltatók

Irodabútor

Blue Business Interior Kft.

Duba B8

Növénydekoráció

PlantArt Kft.

Wallgo Design

További szolgáltatók


Cím: 1062, Budapest Teréz krt. 55-57/C

Átadás éve: 2017 Q4

Kialakított terület mérete: 2195 m²

Irodában dolgozók száma: 220 fő


Rövid bemutatkozás

A Grundfos egyike a világ legnagyobb szivattyúgyártóinak, a keringető szivattyúk tekintetében jelenleg abszolút piacvezető. A cég a világ közel 57 országában folytat üzleti tevékenységet, köztük Magyarországon is, több telephelyen, különböző működési területeken. 2010-ben a Grundfos Group budapesti székhellyel létrehozta a Grundfos Financial Shared Services Korlátolt Felelősségű Társaságot, melynek célja a Grundfos vállalat pénzügyi folyamatainak minőségi és hatékony kiszolgálása.
Az elmúlt években a szolgáltató központ folyamatos fejlődésen ment keresztül, melynek eredményeként a pénzügyi szolgáltatások mellett HR és IT feladatokkal is bővült a tevékenységi kör.

Az iroda a kezdetektől klasszikus adminisztratív munkavégzés számára biztosít ideális környezetet, minimálisan szeparáltsággal, figyelembe véve a különböző területek speciális igényeit. A kialakításnál központi szerepet játszott a dán vállalati kultúra szem előtt tartása és egyidejű ötvözése a modern kor legújabb trendjeivel. A folyamatos változás következtében szükségesség vált az iroda átalakítása, ahol az alapértékek mellett az emberközpontúság és a funkcionalitás került még előtérbe. Az tervezés során fontos volt, hogy a generációs különbségekből adódó igények összhangban legyenek a meglévő értékrenddel törekedve arra, hogy minden korosztály számára inspiráló és motiváló környezetet biztosítson.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az iroda kialakításánál fontos szempont volt, hogy minél több természetes fény jusson minden területre, beleértve a tárgyalókat is. Minden munkavállaló számára biztosított az ergonomikus, emelhető magasságú asztal használata. A közösségi terek az évenként ismétlődő, dolgozói visszajelzés alapján kapták jelenlegi funkciójukat; a kialakítás a szemléletmódot is tükrözi egyben. Térelválasztóként leginkább természetes megoldások jelennek meg, mint például az élő növényfal, hogy ez is segítse az együttműködést és támogassa a kreatív gondolkodást egy barátságos környezetben.
A környezettudatosság az irodaház kiválasztásán túl, az anyacég központi Water2Life kezdeményezését kiegészítve a munkavállalók önkéntes munkáiban is rendszeresen visszaköszön.

Az épület adta lehetőségeket minden szempontból igyekszünk kihasználni közösségépítő tevékenységekre, a felső szinten lévő teraszon jógaórát tartunk és pihenőszobát alakítottunk ki.

A felújításnál nem csupán a minimumra törekedtünk, hanem a dolgozók érdekeit mindig szem előtt tartva, mindarra a maximumra, amit a vállalati értékrend figyelembe vételével egy irodaházból ki lehet hozni. Célunk egy inspiráló, multikulturális környezet megteremtése volt, figyelembe véve a modernkori megoldásokat, de meghagyva a hagyományos skandináv elemeket és főként a családi hangulatot.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!