Az Év Közösségi Tere

360BAR Igloo Garden

Cím: 1061, Budapest Andrássy 39
Ingatlan mérete: 500 m²
Tervezés / belsőépítészet
Anmotan
Növénydekoráció
Elitkert

Rövid bemutatkozás

A 360 Bár immár negyedik éve fogadja vendégeit a híres Párizsi Nagy Áruház tetőteraszán, az Andrássy úton. Vendégeinket gyönyörű kör panoráma valamint hamisítatlan rooftop hangulat várja Budapest felett, amely nemcsak a külföldről érkezőknek, de a helyieknek is páratlan élményt nyújt. A pazar kilátás mellett, széles italkínálattal, egyedi koktél kreációkkal, valamint változatos, szezonális menüvel jelentkezünk minden évben.

Ám a 360 Bár, nem csupán bár, ennél sokkal több.

A 360Bár úttörőnek számít a maga kategóriájában, hiszen a budapesti rooftop bárok között az elsők között nyitott meg. Évente arculatban és designban is megújul, ugyanakkor megőrzi a hamisítatlan 360Bár vonásokat. Friss színpárosítások, egyedileg tervezett textil kollekciók, dús növényszigetek, változatos, ugyanakkor igényesen összeválogatott bútorok együttese adja meg azt az „otthon érzem magam” érzést, ami a törzsvendégeket visszavonzza, a messziről érkezők szívébe pedig örökre belopja Budapestet.

A 360Bárnak helyet adó, progresszív high-tech építészettel megújított szecessziós műemlék épület a víziónk része, arculatunk alapmotívumaként működik. Az Igloo Garden koncepció sikere is ezen alapszik, szellemében vegyülnek a régmúlt és a mai kor elemei, ez szintúgy hozzájárul a hely nem mindennapi hangulatához. Ugyancsak a 360Bár védjegye, a minden részletre kiterjedő design is, az üzemeltetői oldal valamint a design team összehangolt, immár négy évet felölelő, konstruktív együttműködése.

Idén először sikerrel debütált a tetőbár téli kiadása, mely Magyarországon először, merőben új koncepcióval rukkolt elő; 8 db fűtött iglut telepített a teraszra, melyekben elvarázsolt északi mesébe csöppenhet bárki, legyen az messziről jött utazó, vagy szeretett városát jól ismerő helyi vendég. Az igluk belső kialakítása három fő hangulatot ötvözött; vintage, pálmaház és hütte nevekkel illettük e mini enteriőröket, és ezek finomra hangolt változatait. A designért felelős csapat, immár negyedik éve az Anmotan Alkotócsoport, akik hisznek abban, hogy az apró részletektől válik egy tér meghitté és szerethetővé.

Belsőépítészet:
Anmotan Alkotócsoport; Szabó Andrea, Gáti Anna, Zlinszky Krisztina, Szombathy Lívia
Kertészet: Elitkert
Fotókat készítette; Filep Krisztina

Okok, amiért a díjra érdemes

Az érzést, amikor egy csodálatos város szívében egyszerre lehetünk részesei és szemlélői annak, kevés élmény tudja túlszárnyalni. Innen egész a város pereméig ellátni, sőt még azon is túl, a távolban felsejlenek a Dunakanyar domborulatai, és a Gödöllői-dombság. Egyszerre távol kerül a város zajától az ide érkező, aki kiszakadva a hétköznapok forgatagából, valami időtlent sejthet meg itt, ebben is rejlik e hely varázsa. A 360Bár csapata ezért azon dolgozik, hogy minél változatosabb programokkal várja vendégeit, legyen szó kollektív jógáról, élőkoncertről, csapatépítő workshopról, vagy irodalmi estről. A tetőbár megálmodói hisznek benne, hogy ez a páratlan hely, minden kihívást megér, túl az extrém időjárási viszonyokon, a vendéglátói megmérettetéseken, vagy a kültéri elhelyezkedésből fakadó tervezői fejtörőkön, mivel kimeríthetetlen lehetőségek tárháza. A 360Bár a fentiekért mind, és nem csupán e páratlan szépségű várost ünneplő fekvéséből adódóan, érdemes az Év Közösségi Tere címre.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!