Az Év Közösségi Tere

ingatlan.fiók - az ingatlan.com közösségi találkozóhelye

Cím: 1016, Budapest Mészáros utca 58/A
Kivitelezés / Fitout
Balogh Zoltán, Kerengő Kft.
Kivitelezés / Fitout
Wallgo Design
Tervezés / belsőépítészet
Mérei Olga
Növénydekoráció
Wallgo Design

Rövid bemutatkozás

Az ingatlan.com csoport tagjai:

- ingatlan.com
- iroda.hu
- lakopark.ingatlan.com
- BankRáció.hu

Rövid bemutatkozás

Az Év Irodája Verseny szervezőjeként tudjuk, hogy nem fogunk díjat nyerni. Az Év Irodája Verseny szervezőjeként azt is tudjuk, hogy egy ilyen színvonalas megmérettetés nevezői közül kár lenne kimaradni, és ha valahol, hát itt érdemes megmutatnunk, mi hogyan gondolkodunk az ember és ingatlan kapcsolatáról.

Az ingatlan.fiók jelenleg az ingatlan.com csoport tagjai által szervezett találkozóknak, szakmai programoknak és az ingatlan.com ügyfélszolgálatának ad otthont.
Létrehozásával az volt a célunk, hogy egy élettel teli, jó hangulatú ingatlanos közösségi teret alkossunk, ahol ügyfeleink és partnereink profi szakmai segítséget kapnak, szakértőkkel és kollégákkal találkozhatnak és szívesen töltik az idejüket.

Kiket várunk és ők mit csinálhatnak nálunk?

- Első körben azokat az ingatlanközvetítő partnereinket célozzuk, akik személyesen szeretnék elintézni adminisztratív ügyeiket. Meetupokat szervezünk, amelyekkel szakmai találkozóhelyet is kínálunk ingatlanközvetítő, lakóparki beruházó és irodapiaci partnereinknek.

- A BankRáció.hu hitelközvetítői számára biztosítunk egy nyugodt és diszkrét helyet, ahol ügyfeleikkel találkozhatnak, akár szerződéskötés, hiteltanácsadás a megbeszélés témája.

- Terveink között szerepel, hogy a magánszemély hirdetőink számára is nyújtsunk szolgáltatásokat az ingatlan.fiók-ban. Itt vehetik majd át személyesen az ELADÓ táblákat, sőt sikeres eladás után vissza is hozhatják majd a táblákat, mi pedig újrahasznosítjuk azokat.

- Végül, de nem utolsó sorban az is fontos, hogy az ingatlan.com csoport kollégái is megtalálják a helyüket ebben a laza, dinamikus és otthonos közösségi térben. Az ingatlan.fiók ugyanis egy olyan kreatív munkavégzési hely, ahová akár egy fél órára is beülhetnek a kollégák. Tarthatnak megbeszélést külsős partnerrel és egymással is. Lazításként ihatnak egy jó kávét, vagy egy finom teát.

Okok, amiért a díjra érdemes

Az ingatlan.com egy online szolgáltató vállalat, 20 éve foglalkozunk ingatlanhirdetési portál üzemeltetésével. Az elmúlt két évtizedben folyamatosan kerestük és a mai napig keressük azokat a megoldásokat, amik ügyfeleinknek, partnereinknek, az oldalainkon kereső és hirdető magánszemélyeknek kényelmes és sikeres ingatlan adás-vételt tesz lehetővé.

Az ingatlan.fiók létrehozásával egy számunkra új kihívásra vállalkozunk, hiszen on-line vállalatként az offline térben is megjelenünk. Tesszük ezt azért, hogy személyesen is találkozhassunk ügyfeleinkkel. Hiszünk abban, hogy az ingatlanpiacnak szüksége van egy olyan szakmai találkozóhelyre, ahol minden, ingatlanvásárlással kapcsolatos ügyletet kényelmesen, nyugodtan és barátságos környezetben intézhetnek el ügyfeleink. Hiszünk abban is, hogy az ingatlan.fiók lesz ez a hely.


Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!