Az Év Irodája

Extreme Digital

Cím: 1033, Budapest Reményi Ede 1-23
Átadás éve: 2017 Q3
Irodában dolgozók száma: 126

Rövid bemutatkozás

Az Extreme Digital-nál több mint 15 éve dolgozunk azon, hogy minél inkább vásárlóink kedvében járjunk és igényeiket a lehető legmagasabb színvonalon teljesítsük. Igazi hibrid vállalatként a vásárlók online felületeken és országszerte számos boltban is találkozhatnak velünk, így igyekszünk a lehető legszélesebb vásárlói réteget megszólítani. Büszkék vagyunk rá, hogy 2017-ben sorban harmadszor lettünk Magyarország legnagyobb forgalmat bonyolító online áruháza és azon leszünk, hogy ez a következő évben is megvalósuljon.

Okok, amiért a díjra érdemes

A sikerek és eredmények nem jönnek maguktól, kell hozzá egy szuper társaság, egy igazán jó csapat, ahol egytől egyig mindenki hozzátesz a cég sikeréhez. Persze az sem mindegy, hogy ez a szuper csapat hova jár be minden nap dolgozni, ezért is igyekeztünk inspiráló, modern, és fiatalos környezetet kialakítani mind a boltokban mind - a központi irodánkban. A Reményi Ede utcai iroda jelenlegi formáját 2017 év végén érte el, további újítások pedig még a következő évben is várhatók. Bátor, harsány színeket, látványos formákat és megoldásokat használtunk, új közösségi tereket alakítottunk ki, kihasználva az iroda adottságait.
Az irodába lépve a recepció fölött hatalmas Extreme Digital logó mutatja, hogy hova is érkeztünk. Két oldalt kényelmes, jól felszerelt, élénk színekkel festett tárgyalók adnak helyet a megbeszéléseknek. Nem tudod eltéveszteni, hogy hova is kell menned, ha azt mondták, hogy a „sárgában” találkoztok, garantáltan meg fogod találni. A csapatok tágas, világos irodákban végzik a napi teendőket, könnyen elérhető mindenki, az ajtók mindig nyitva állnak. Fontos számunkra, hogy mindenki érezze, hogy egy nagy egészhez tartozik, ugyanakkor a különleges belső térelválasztóknak köszönhetően lehetőség van az elvonulásra is, hogy jobban menjen az ötletelés, és szárnyaljanak a kreatív gondolatok.
Ahogy a központban dolgozók létszáma egyre inkább növekedett, az irodának újabb részeit kellett kialakítani, ezért már két emeletet vettünk birtokba. Egyik legnagyobb értékünk, hogy a jelentős bővülés mellett meg tudtuk tartani a családias hangulatot, ezért az új közösségi terek is leginkább az otthonosság érzését sugallják. Hiszünk benne, hogy egy kávé mellett, kötetlenebb hangulatban is hatékonyan mennek a munkához kapcsolódó egyeztetések, sőt, a nyugodt környezet a vállalkozó szellemet is erősíti. Otthon is a konyha asztal mellett születnek a legnagyobb gondolatok és a legügyesebb döntések, miért ne lehetne ez így a munkahelyen is?

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!