Az Év Irodája

Sasad Resort konténeriroda

Cím: 1112, Budapest Kőoltár 2
Átadás éve: 2017 Q2
Kialakított terület mérete: 75 m²
Irodában dolgozók száma: 4
Tervezés / belsőépítészet
Pivot 270
Kivitelezés / Fitout
Pivot 270

Rövid bemutatkozás

A Sasad Resort és a hozzá tartozó értékesítési iroda a Cordia ingatlanfejlesztő cégcsoport egyik projektje.
A Cordia a tőkeerős, magyar tulajdonú Futureal-csoport tagja, mely a közép-európai régió egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportja. Európa 20 legnagyobb ingatlanfejlesztőinek egyike (Property EU felmérése, 2012). Számos lezárt és folyamatban lévő projekttel rendelkezünk mind hazánkban, mint a régió további országaiban (Románia, Lengyelország). Magyarországon jelenleg Budapest belvárosában, illetve a budai és pesti kertvárosokban vannak fejlesztéseink.
Több mint egy évtizedes fejlesztési tapasztalatunk, kiépült kivitelezői kapcsolatrendszerünk, elkötelezett, képzett szakembereink és tőkeerős anyavállalatunk biztos alapot adnak projektjeinknek és garantálják, hogy az Ön lakása határidőre, a kívánt szakmai tartalommal elkészüljön.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Cordia Ingatlanfejlesztő úgy döntött, hogy a központi iroda mellett közel 1000 lakásos fejlesztésének közvetlen közelében is szeretne egy értékesítési pontot létrehozni, így a Sasad Resort területén egy konténerekből álló irodát épített. Itt a generál tervezés mellett a kivitelezéssel is a Pivot270 Kft-t bízták meg. Az iroda kialakításánál fontos szempont volt, hogy a helyiség visszaadja a lakópark életérzését, hasonlóan családbarát, korszerű és modern hangulatú legyen, illetve sugallania kellett a „80% természet” jelmondatot, hiszen ez az egyik legfontosabb eleme a Sasad Resortnak. Az iroda átadása 2017 áprilisában történt.