Az Év Irodája

Marina Garden értékesítési iroda

Cím: 1138, Budapest Meder 38
Átadás éve: 2017 Q2
Kialakított terület mérete: 90 m²
Irodában dolgozók száma: 4
Tervezés / belsőépítészet
Pivot 270
Projektmenedzsment
Pivot 270

Rövid bemutatkozás

A Marina Garden a Cordia ingatlanfejlesztő cégcsoport egyik projektje.
A Cordia a tőkeerős, magyar tulajdonú Futureal-csoport tagja, mely a közép-európai régió egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportja. Európa 20 legnagyobb ingatlanfejlesztőinek egyike (Property EU felmérése, 2012). Számos lezárt és folyamatban lévő projekttel rendelkezünk mind hazánkban, mint a régió további országaiban (Románia, Lengyelország). Magyarországon jelenleg Budapest belvárosában, illetve a budai és pesti kertvárosokban vannak fejlesztéseink.
A Madárhegyi helyszíni értékesítési iroda és a Cordia exkluzív központi értékesítési irodájának 2016-os megnyitását követően a Marina parton építendő új projekthez elengedhetetlen volt egy lokális, prémium megjelenésű iroda létrehozása.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Marina Parton, a XIII. kerület legmagasabb presztízsű részén, a Dunától néhány lépésre elhelyezkedő prémium lakóparkban az otthonokat úgy alakították ki, hogy a hétköznapok leginkább egy vakációhoz hasonlítsanak. Hasonló koncepciót tartott szem előtt a Pivot270 tervezőiroda is a Marina Part értékesítési irodájának kialakítása során. Egy prémium, funkcionális és modern teret alkottunk, mely valóban képes segíteni a Cordia értékesítési munkáját. A elegáns vonalvezetésű tárgyaló, a vele harmonizáló egyedi tervezésű bútorok, tiszta, mértéktartó színhasználat összességében egy kiemelkedően elegáns, prémium munkakörnyezetet eredményeznek. A közeli yachtkikötőre reflektáló enteriőr tudatos funkcionális tervezettségével tökéletes támogatást nyújt a Marina projektek értékesítéséhez. Az iroda kirakati felirataiért és világító logóiért a Bepro Solutions Kft. felelt.