Az Év Belsőépítész cége

Finta és Társai Építész Stúdió Kft

Cím: 1055, Budapest Szent István krt. 11.

Rövid bemutatkozás

A Finta és Társai Építész Stúdió 1995 januárja óta dolgozik ezen a néven, önálló cégként. Szervezeti – de „szellemi” értelemben is elődjének tekinthető az 1966-ban megalakult építész műterem, amely egy nagy állami cégen belül, de jelentős önállósággal működött – Dr. Finta József építész vezetésével.
A generáltervezéssel, ill. építészeti és belsőépítészeti tervezésekkel foglalkozó stúdió ’95-ös, 15 fős induló létszáma az elmúlt évtizedekben szerzett jelentős piaci részesedésének megfelelően megnőtt – így ma már középvállalatokra jellemző struktúrában és hatékonysággal működik.
Építészirodánk olyan állandó szaktervezői kapcsolatokkal rendelkezik, amely mérete és felkészültsége alapján alkalmassá teszi bármely léptékű és funkciójú épület komplex megtervezésére. Külföldön és itthon megépült épületeink közül kiemelkedőek szálloda és irodaház tervezéseink, de jelentős referenciákkal rendelkezünk nagy méretű középületek terén is.
A STÚDIÓ fontos feladatának tekinti, hogy olyan építészetet képviseljen, amely szellemében egyazon súllyal magyar, közép-európai és európai, mindemellett pedig világszínvonalú építész-technikákat alkalmazzon megrendelőink szolgálatában. Olyan épületeket kívánunk tervezni, amelyek vitathatatlan korszerűségük mellett is időtállóak lesznek, s amelyek a napi divatokon túlmutatóan, mindig a beléjük kerülő emberi “életek”, a mindenkori használat igényeit szolgálják. Az utóbbi években ezért is vált egyre fontosabbá a cég számára az általa tervezett épületek komplexebb, belsőépítészetre is kiterjedő megfogalmazása.

Főbb ügyfelek, referenciák

ALLEE Újbuda Városközpont - 2009
Zenon Portaépület - 2010
K&H Bank Székház - 2011
Nemzeti Közszolgálati Egyetem Kollégiuma - 2015
Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campus - 2017

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!