Philip Morris

KépekCím: 1085, Budapest Kálvin tér 12

Átadás éve: 2017 Q2

Kialakított terület mérete: 1480 m²

Bérlő cég: Philip Morris


Rövid bemutatkozás

A Philip Morris Magyarország Kft. fóti telephelyéről a belvárosi Kálvin Center irodaházba kötözött, ahol két szintet bérel. A munkatársak zöme egyterű irodában dolgozik ezért az elvonulásra, kikapcsolódásra szolgáló terek fontos szerepet és hangsúlyt kaptak a tervezés során. A zárt tárgyalók mellett több beülős fülkét alakítottunk ki, ami 2-4 fős megbeszélésekre alkalmas. A nyitott irodaterekben több hangszigetelt telefonfülke bútort telepítettünk. A kisgyerekes munkavállalók munkáját segítő baba-mama szobát alakítottunk ki, ahol megfelelő környezetben a gyerekek felügyelete mellett lehet dolgozni. Étkezésre, kávézásra, informális megbeszélésekre az iroda központjában lévő térsort alakítottunk ki, ami egyben a két irodaszárny közötti közvetlen átjárást is biztosítja, így itt az egymástól távolabb, más-más részlegben dolgozó kollégák is találkoznak naponta. Kialakítottunk még egy pihenő - játékszobát is.
Az irodaház egy klasszikus és egy modern épületszárnyból áll – ezt a kettősséget a belső kialakításban is megmutattuk: a nagy belmagasságú klasszikus irodarészben modern papír csillárokat függesztettünk a mennyezetről, az árnyékolást pedig textilfüggönyökkel biztosítottuk.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az irodaterületek dizájnjánál fontos cél volt a márkák esztétikus és koherens megjelenítése, aminek kellemes és nyugodt hátteret biztosít a föld és dohány színű szőnyeg koncepció. A márkák egyedi tervezési grafikákon, képeken jelennek meg a recepción, a tárgyalókban és a félig nyitott fülkékben. A közösségi térsort három különböző hangulatban alakítottuk ki: a kávézó egy angolos szivarszobára , skandináv konyha, aminek a hangulatát egy nagy bárpult határozza meg, kék alapszínű franciás hangulatú kantin.


Közreműködők

Irodabútoros

D!sign Solutions

Belsőépítész

MádiLáncos Studio Kft

Kivitelezés

Streamnet Zrt.

törlhető - FITOUT Zrt. - törölhető


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!