Goodmills Magyarország Zrt.

KépekKialakított terület mérete: 250 m²

Irodában dolgozók száma: 10

Bérlő cég: GoodMills Magyarország Zrt.


Okok, amiért a díjra érdemes

Számunkra mindenképp az „Év irodájában” telik a mindennapos munkavégzésünk. Komáromból költözött át Budaörsre a GoodMills Magyarország Zrt. központi állománya, 2013. február hónapban. Komáromban, az ötvenes-hatvanas években épült, malmi tevékenységet kiszolgáló épületben folyt az irodai tevékenység. Ahhoz a lambériás, linóleum borításos miliőhöz képest, 180 fokos fordulatot jelent számunkra a letisztult, modern, új illatot árasztó munkahely.

Azért gondoljuk, hogy az Évi irodájában van szerencsénk dolgozni, mert ergonómiai szempontból mindennek megfelel a kialakított helység. Véleményünk szerint, kritikusan fontos:
- a megfelelő természetes fény
- a kényelmes, tartós ülőmunkát megfelelően kiszolgáó ülő alkalmatosságok
- kellő személyes tér
- megfelelő magasságú és szélességű asztal, az optimális monitor elhelyezéshez
- megfelelő természetes levegő ellátottság
- hűté-fűtés optimális szabályozhatósága

A fentieken túl, a munkavédelmi és munkabiztonsági előírásoknak is kivétel nélkül eleget tudunk tenni. Akadálymentesített irodánkban – amely a mai korban elengedhetetlen része a nyitott, modern vállalati kultúrának - mozgásukban korlátozott vendégeket, kollégákat is tudunk fogadni.

Tágas és modern konyhánkban mind a reprezentációhoz, vidéki munkatársaink fogadásához és kiszolgálásához szükséges feltételek biztosítottak, mind a napi étkezés, kávézás, pihenés megoldott.

Aki házon kívül szeretne ebédelni, kiszellőztetve a napi gondokat, gondolatokat, az is számos lehetőség közül választhat az iroda gyalogosan elérhető távolságán belül.

Egy légterű irodában zajlik a pénzügyi terület munkavégzése, ezzel támogatva a zökkenőmentes információ-áramlást. Vezető kollégák külön irodákban kezelik a napi kihívásokat, azonban a tejüveg ajtóknak köszönhetően, az esetenként csukott ajtók mellett történő munkavégzés mellett is áramlik be a természetes fény.

Vendég íróasztalaink lehetőséget biztosítanak a távmunkában, vagy más Goodmills telephelyen dolgozó kollégáknak, hogy esetenként becsatlakozzanak a napi operatív tevékenységbe.

Tárgyaló helységünk előterében kényelmes gardrób sarkot alakítottunk ki vendégeink kabátjainak, esernyőinek. A tárgyaló helység szintén természetes fénnyel ellátott, a szükséges technikai eszközökkel – projektor, vászon, telefon, töltők, elosztók, stb. – magas színvonalon fel van szerelve.

Nagy létszámú hölgy kolléganők ápolják a növényeket, amelyek elengedhetetlenek részei az irodának. A Goodmills Group színe a világos zöld, a székeken és kiegészítőkön túl, a növények kaspóin is ez köszön vissza.

A Goodmills Group magyarországi leányvállalata, a Goodmills Zrt töretlenül fejlődik, évről-évre jobb eredményeket produkálva. Munkaügyi perek nélkül, a szakszervezettel legnagyobb egyetértésben telnek a mindennapok, a munkavállalói igények folyamatos szem előtt tartásával. Az a munkáltató, aki igazán megérdemli, hogy az Év irodája cím büszke tulajdonosa legyen!


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!