Az Év Irodája

Peka Bau 2000 Kft.

Cím: 3800, Szikszó Mátyás Király út hrsz.:1626
Átadás éve: 2017 Q4
Kialakított terület mérete: 710 m²
Irodában dolgozók száma: 30
Kivitelezés / Fitout
Peka Bau 2000 Kft.
Tervezés / belsőépítészet
Szálkai Péterné

Rövid bemutatkozás

A Peka Bau 2000 Építőipari Kft. fő profilja építész tervezés, generálkivitelezés, nagyszabású beruházások teljes körű lebonyolítása.
Folyamatosan bővülő lendületes, főként fiatalokból álló csapatunknak és dinamikus fejlődésünknek köszönhetően, 2017-ben átköltöztünk az általunk épített, tágas irodaházunkba, amelyet már a különböző munkaterületek speciális igényeit figyelembe véve alakítottunk ki.
Célunk, hogy munkatársaink felkészültségét, tapasztalatát, kreativitását elősegítve megteremtsük a megfelelő barátságos munkakörnyezetet. Bízva abban, hogy meglévő és leendő partnereink a jövőben is szívesen és gyakran látogatnak el hozzánk.
Az épület adta lehetőségeit kihasználva fontos szempontnak tartjuk, hogy minél több természetes fény jusson minden területre, így a tárgyalókba is.
A cég arculatához igazodva kreatív, bensőséges hangulatot igyekeztünk teremteni a már meglévő munkáink felhasználásával, egyedi bútoraink tervezésével, ügyelve a kényelemre és a funkcionalitásra.
„Hosszú távra tervezünk”
Hosszú távú eredményeket csak úgy tudunk elérni, hogy elveinket, és filozófiánkat mindig szem előtt tartva dolgozunk nap mint nap, ügyfeleink sikeréért.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!