Agora Budapest Showroom

Képek


Szolgáltatók

További szolgáltatók


Cím: 1138, Budapest Esztergomi út 31-43.

Átadás éve: 2017 Q3

Kialakított terület mérete: 230 m²

Irodában dolgozók száma: 2-40


Rövid bemutatkozás

Az Agora Budapest Showroom a maga nemében egyedülálló az országban: olyan értéket szerettünk volna teremteni, amit itthon korábban még nem láthattak, és ami a HB Reavis filozófiáját közvetítve megmutatja, hogy emberközpontúan és innovatívan gondolkodunk. Ennek részeként rendhagyó módon leptük meg a fővárosi közösséget és jövőbeli bérlőinket egy, a saját építési területünkből leválasztott 5000 m2-es zöld közparkkal, amelynek közepén az ügyfelek számára létrehozott, 13 méter magas, hajózási konténerekből megépített high-tech iroda nyújt betekintést az épülő projektbe. Így a leendő bérlők folyamatosan, innovatív eszközök segítségével nézhetik meg, hogyan épül irodájuk, miközben minden kérdésükre választ kapnak.

A 3-4 hónapos részletes tervezést követően 3 hónapig tartott a kivitelezés, a feladat pedig izgalmas kihívás elé állította a koncepciót jegyző MádiLáncos Stúdiót. Amellett, hogy nem mindennapi anyagokkal dolgoztak, számos funkciónak is helyet kellett adniuk a projekt megfelelő bemutatására. A showroomban tárgyalókat, rendezvényteret és -teraszt, lounge-ot és egy 13 méter magasan lévő kilátópontot is kialakítottak. A tervezés során a nagy teherbírású acélszerkezet indusztriális jellegét modern, letisztult designnal és speciális IT-eszközökkel ellensúlyozták.


Okok, amiért a díjra érdemes

Magyarországon még nem volt példa arra, hogy valódi, a globális kereskedelem során használt hajózási konténerekből készítsenek high-tech irodát, ahonnan ráadásul egy készülő, nagyszabású fejlesztésre nyílik kilátás. Ilyen módon a fenntarthatóság és az innováció találkozik az Agora Showroomban. A projekt abból a szempontból is egyedülálló, hogy leendő bérlőink mellett kiemelt helyen kezeljük a környéken lakók és közlekedők igényeit. Szerettünk volna kellemesebb környezetet biztosítani a közösségnek a munkálatok idejére, hogy ezzel is enyhítsük az építkezéssel járó esetleges kellemetlenségeket: ezért is hoztunk létre egy mindenki számára elérhető közparkot, amelyet 2018-ban megtöltünk élettel.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!