Az Év Irodája

Kósa Erika Akadémia Képzési Központ

Cím: 1138, Budapest Népfürdő 3/A
Átadás éve: 2017 Q2
Kialakított terület mérete: 160 m²
Irodában dolgozók száma: 6
Bérlő cég: Kósa Erika Akadémia

Rövid bemutatkozás

Kósa Erika, Magyarország leggazdagabb üzletasszonya, a Consequit Group volt tulajdonosa és a Kósa Erika Akadémia alapítója 2017 májusában Angyalföldön nyitotta meg az Akadémia égisze alatt működő Képzési Központját. Kósa Erika számára nagyon fontos volt, hogy inspiráló környezetben dolgozhasson, éppen ezért Sándor Éva belsőépítésszel közösen alakították ki az Akadémiának helyet adó butik office végső megjelenését. A központban megmaradt a loftra jellemző indusztriális hangulat, de rengeteg ötlettel lágyították ezt az érzetet. A 160 négyzetméteren működő képzési központban három konzultációs szobát alakítottak ki a személyes és kiscsoportos képzésekhez, konzultációkhoz, míg egy negyedik, 10-12 fős termet, az oktatáshoz, előadásokhoz, referens képzésekhez használnak.
A modernitást a megjelenésen túl a technikai megoldásokban is szem előtt tartva plafonba süllyesztett projektorokkal és Bang & Olufsen hangrendszerrel építették ki a képző helyiségeket.
A hely szellemére jellemző art deco stílust nemes anyagok, kemény formák, fémes színek, lakktisztaságúra polírozott felületek és eklektikus, erős színek jellemzik.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Kósa Erika Akadémia kurzusainak helyet adó iroda a XIII. kerület rehabilitált részén, a népszerű Népfürdő utcában helyezkedik el. A rendkívül ízlésesen berendezett és praktikusan kialakított központ hangulatában egyszerre sugároz eleganciát, luxust és otthonos melegséget. A Kósa Erika Akadémia képzései az önmegvalósítást helyezik a középpontba, útmutatásaikban a hangsúlyt arra fektetik, hogy minden ember tehet saját boldogságáért, és sikerességért, azonban az önmegvalósítás folyamatában elengedhetetlen eszköz az önvizsgálat és a környezetre való ráhangolódás, az érzelmi intelligencia. Ehhez a belső munkához kellett inspiráló és biztonságot sugárzó környezetet teremteniük, ahol a kurzusokra érkezőknek könnyű megnyílniuk önmaguk és társaik felé.
Videó az irodáról:
https://www.facebook.com/kosaerikaakademia/?fref=ts

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!