Az Év Irodája

eMAG

Cím: 1074, Budapest Rákóczi út 70-72.
Átadás éve: 2017 Q2
Irodaház: R70 Office Complex
Tervezés / belsőépítészet
Archimon Építészeti és Belsőépítészeti Kft.

Rövid bemutatkozás

Az eMAG-ról:
A dél-afrikai hátterű Naspers csoport tagjaként az eMAG a régió egyik legnagyobb online kereskedőjének számít és meghatározó szerepet tölt be az online kereskedelemben Magyarországon, Lengyelországban, Bulgáriában, valamint Romániában, összesen 3800 alkalmazottat foglalkoztat. Jelenleg több mint 8500 márkát és több mint 1 000 000 terméket kínál Magyarországon. A 15 éve alapított eMAG vállalat, 2013 óta van jelen a magyar piacon, és jelenleg több mint 1600 Marketplace partnere van.

Okok, amiért a díjra érdemes

A recepcióra belépve máris hatalmas logó árulkodik arról, hogy melyik cégnél járunk és bizonyos terekben visszaköszön a logóból jól ismert kék/piros színkombináció. A recepció mellett találunk egy chill out zónát, remek panorámával a városra, ahol akusztikus elemekkel ellátott kényelmes kanapék találhatók és a hangszigetelésnek köszönhetően kiválóan alkalmasak kisebb megbeszélések, de akár telefonbeszélgetések lebonyolítására is. Igazán otthonos kis tér. Innen nyílik a vezetői iroda, ami visszafogottabb színvilágával különleges eleganciát sugall.
A chill out zónából lépcső vezet a fontos megbeszélések helyszínére, a tárgyalókhoz. A tárgyalók színvilágában a bézs szín uralkodik, ezáltal világosabbá válik a tér.
Az eMAG nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a dolgozók jól érezzék magukat a munkahelyen, ezt remekül tükrözik az étkezőhelyiségek, a jól felszerelt fiatalos konyha és a vidám, színes bárpulthoz hasonló étkező. Kell ennél több?

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!