Az Év Ingatlanfejlesztése

Kondorosi Lakónegyed 10-11-es ütem

Cím: 1116, Budapest Kondorosi út 8.
Átadás éve: 2017 Q1
Ingatlan mérete: 12786 m²

Rövid bemutatkozás

A Kondorosi Lakónegyed belső kertes épületei a Fehérvári és a Kondorosi út sarkán több mint 1500 család számára biztosítanak minőségi otthont. A 2003-ben elkezdett, nagyszabású beruházás utolsó ütemeinek (10-11.) átadása 2017 januárjától év végéig tart. A Kondorosi Lakónegyed az egész környék arculatát átformálta, esztétikus kialakítású, parkosított környezetű épületei egy korábban igencsak rossz hírű háztömb helyére kerültek, melynek lakói ‒ az önkormányzat és a beruházó segítségével ‒ lehetőséget kaptak az újrakezdéshez a kerület egy másik lakóövezetében, a számukra felajánlott, korábbi otthonaiknál jóval komfortosabb lakásokban.
A Kondorosi Lakónegyedet elhelyezkedése gyorsan népszerűvé tette a lakáskeresők körében. A tömegközlekedés kiváló, számos buszjárat és villamos közül választhatnak az itt élők, akiktől a 4-es metró, a Kelenföldi vasúti pályaudvar és az Egér út sincs messze. A Nyéki Imre uszoda közvetlen szomszédságában élni már önmagában is felüdülés, a kerület kínálta számtalan sportolási lehetőségről nem is beszélve. A környék bevásárlóközpontokkal való ellátottsága átlagon felüli, bár a napi bevásárláshoz, tankoláshoz nem kell pár méternél többet megtenni. A lakónegyeden belül saját játszótér várja a gyerekeket, és ami a legnagyszerűbb, az óvodák, iskolák szintén csak egy "sétányira" vannak az épülettől. Annak érdekében, hogy a gyerekek még ideálisabb körülmények között tanulhassanak, mozoghassanak, a beruházó hozzájárult a Mezőkövesd úti iskolaközpont korszerűsítéséhez, valamint egy sportpályát is kialakított az óvodával bővült intézmény területén.
A Fehérvári és a Kondorosi út kereszteződésének kiépítése szintén a Siskin Cégcsoport nevéhez fűződik, az új közlekedési csomóponttal biztonságosabbá vált a környék az itt lakók számára.
A lakónegyed új színt vitt Albertfalva életébe, mely alatt nemcsak a merész színválasztást, hanem az épület utcafrontját tarkító, különböző szolgáltatásokat nyújtó üzlethelyiségeket és vendéglátóhelyeket értjük.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Siskin Cégcsoport beruházása az egész terület arculatát átformálta. A korábban hírhedt kerületrész a lakónegyed felépülésének, valamint a környékbeli fejlesztéseknek köszönhetően híressé vált. Ma már fogalom a "Kondorosiban" lakni. A beköltözőkből az évek során egy összetartó, tevékeny közösség kovácsolódott, akik igényesek lakókörnyezetükre és odafigyelnek egymásra.
A lokációból adódóan a családok itt minden élethelyzetben megtalálják a számításukat, és az üzlethelyiségek kialakításával mi is igyekeztünk még komfortosabb körülményeket biztosítani a számukra. Az alaprajzi és tájolásbeli sokszínűség, a minőségi kialakítás, a mélygarázsos parkolás, a kiváló tömegközlekedés (a belváros és a budai "városközpontok" könnyű és gyors megközelíthetősége), az iskolák, óvodák, bevásárló- és sportközpontok közelsége mind-mind hozzájárult ahhoz, hogy a 28-75 nm-es otthonok gyorsan, szerető gazdára találtak.

A cégcsoport társadalmi felelősségvállalásáról árulkodik az egyházi és civil alapítványok számára épületen belül létrehozott, 800 nm alapterületű iroda- és missziós központ, valamint a Kondorosi és a Fehérvári út lámpás kereszteződésének kialakítása, amely a balesetek számának látványos csökkenését eredményezte.

A Kondorosi Lakónegyed beruházója ‒ minőségi szemléletének köszönhetően ‒ megtalálta azt az irányt, amelyre ‒ a vásárlóinktól érkező pozitív visszajelzések alapján ‒ jelenleg, és remélhetőleg a jövőben is, igény mutatkozik.

Szolgáltatások

A Kondorosi Lakónegyed 10-11-es ütemében 231 db lakás épült, jelenleg az utolsó lakások átadása, illetve további két üzlethelyiség kialakítása zajlik az épületben. Valamennyi lakáshoz térélményt növelő erkély tartozik, a 7. emeleten nagyméretű tetőteraszok kialakítására is lehetőség nyílt, melyek ‒ az értékesítési tapasztalatok alapján ‒ komoly vonzerővel bírtak.
A lakók nyugalmáról és biztonságáról 24 órás őrszolgálat gondoskodik.
A minőségi kivitelezésnek és a korszerű fűtésrendszernek köszönhetően alacsony fenntartási költséggel számolhatnak a beköltözők.
Az épületegyüttes a lehetőségek tárháza az itt lakók és a környékbeliek számára, drogériával, gyógyszertárral, élelmiszerbolttal, fodrászattal, mosodával, vendéglővel, borszaküzlettel, kávézókkal, süteményes boltokkal.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!