Az Év Irodája

Vatera

Cím: 1074, Budapest Rákóczi út 70-72.
Átadás éve: 2017 Q2
Kialakított terület mérete: 340 m²
Irodában dolgozók száma: 38
Irodaház: R70 Office Complex

Rövid bemutatkozás

A Vatera a dél-afrikai Naspers Médiavállalat regionális vezető e-kereskedelmi portáljait összefogó Dante International cégcsoport tagja.
A Vatera küldetése a kezdetektől fogva az, hogy a vásárlók és eladók egymásra találását segítse egy olyan biztonságos piactéren, ahol a széles kínálat, az egyedi termékek és a versenyképes ajánlatok egyszerre vannak jelen. A vaterázók egyszerre lehetnek eladók és vásárlók is, így szinte bármely termék adásvételére lehetőség van az oldalon kényelmesen, otthonról, az interneten keresztül.
A Vatera.hu oldal 2000-ben kezdte meg működését. Az online piacteret néhány hazai egyetemista alapította, elkötelezve magukat annak, hogy hazánkban egy új kereskedelmi platformot létrehozva bárki számára lehetővé tegyék az interneten keresztül történő kereskedést.
A Gemius hivatalos kutatása szerint 2014-ben a hazai internetezők válaszai alapján a legkedveltebb e-kereskedelmi weboldal a Vatera volt, de az oldal működése során nem csak a felhasználóink bizalmát, hanem a szakmai körök elismeréseit is elnyerte.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Vatera az igazi kincsek lelőhelye. Már a recepción visszaköszön a logóból ismert narancssárga/szürke színkombináció, a recepciós pult mögött elhelyezkedő tárgyalót pedig a szürke bútorok ellenére mégse a szürkeség, hanem a letisztultság jellemzi. A vezetői irodában minden megtalálható, amire egy vezetőnek szüksége lehet. Nagy asztal, kényelmes szék, karnyújtásnyira eső tágas bútorok és egy kis tárgyaló rész a fontos megbeszélésekhez – mindez modern kivitelben. A folyosóról nyíló színes kis pihenősarok remek hely egy gyors kávéra, de akár rövid megbeszélésekre is alkalmas helyszín lehet.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!