Az Év Közösségi Tere

Central Canteen

Cím: 1077, Budapest Wesselényi u 16
Ingatlan mérete: 300 m²
Bérlők száma: 600
Tervezés / belsőépítészet
AddVal Kft.
Tervezés / belsőépítészet
Defo Design
Projektmenedzsment
AddVal Kft.
Kivitelezés / Fitout
Watz Kft.

Rövid bemutatkozás

A Central Udvar irodaházban már évek óta nagy sikerrel működő FatMama bisztro konyha ez év júliusában nyitotta meg új egységét a Central Canteent. Az 300 m2-es étterem kezdettől fogva nagyon népszerű a bérlők körében.
Az irodaház property, facility managementjét és bérbeadását is ellátó AddVal Kft. építész csapata, a Defo Design stúdió belsőépítész csapata és a FatMama együtt karöltve vetette papírra az ötleteket, együtt álmodta meg az új étterem kialakítását, design-ját. A kialakításnál az elsődleges szempont az volt, hogy a bérlők kellemes környezetben, jó hangulatban költhessék el az ebédjüket.

Okok, amiért a díjra érdemes

Az AddVal Kft. nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a folyamatosan 100% bérbe adottsággal működő Central Udvar irodaház bérlői kellemes környezetben dolgozzanak, ezért a közösségi tereket folyamatosan szépítik és igyekeznek a bérlők kényelmét az irodaházban lévő szolgáltatásokkal is biztosítani.
A Central Canteen egy vidám, fiatalos hangulatú hely, nagy terasszal zöld környezetben, az irodaház belső udvarában.
Az loft megjelenést a színes székek teszik üdévé, barátságossá. A sok ablaknak köszönhetően pedig a természetes fény érvényesül, napos időben pedig igazi fényárban úszik. A Canteen a napi menün kívül reggelit is kínál, így a bérlők itt kezdhetik a napjukat; már a munkakezdés előtt egy kiváló találkozási pont. A terasz jó időben pedig arra is alkalmas, hogy a rohanó hétköznapokban a bérlők egy kicsit megpihenjenek egy cappucino társaságában.

Szolgáltatások

Étterem, kávézó, közösségi tér

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!