Az Év Irodája

S&T Magyarország

Cím: 2040, Budaörs Puskás Tivadar út 14
Átadás éve: 2017 Q4
Kialakított terület mérete: 2700 m²
Irodában dolgozók száma: 180
Bérlő cég: S&T Magyarország
Irodaház: Terrapark C tömb

Rövid bemutatkozás

Az S&T Magyarország információtechnológiai tanácsadást, IT megoldások szállítását és integrációját, valamint testre szabott, egyedi fejlesztéseket kínál ügyfeleinek.

A cég dinamikus növekedése következtében a meglévő irodaterület nagymértékű növelésére volt szükség. 2017-ben további irodaterületek kerültek kialakításra, valamint a már meglévő terek modernizálására, a jelen kor igényeinek megfelelő átalakítására is sor került.

Okok, amiért a díjra érdemes

Az S&T Magyarország dinamikus bővülése miatt volt szükség a meglévő irodaterület további fejlesztésére és a rendelkezésre álló terült megduplázására. A bővítés mellett kialakításra került egy pihenő / játék szoba, valamint telefonszobák is.

Az S&T számára különösen fontos volt, hogy az ott dolgozó kollegák igényeit megismerve, a számukra fontos és értékes fejlesztésekre koncentráljon. A pihenőterek kialakításánál egy kisebb Z és fiatal Y generációs munkavállalókat tartalmazó csapat ötleteit vették alapul, majd ezt az egész cég véleményezte és fejlesztette tovább a javaslatokat és ez alapján alakult ki a konkrét bútorzat és szabadidős lehetőségek köre.

Így kerültek olyan különlegességek a pihenőszobába, mint a denevérpad, a zuzmófal, illetve a már modern irodai alapberendezésnek számító csocsó és darts, valamint PS4 sem maradhatott el.

A konyha falát a dolgozók gyermekinek színes kézlenyomatai tartalmazó képek díszítik, melyek a cég nyári családi rendezvényén készültek el a gyerekek és felnőttek bevonásával.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!