Az Év Irodája

Neudoerfler Office Systems bemutatóterem

Cím: 1115, Budapest Bartók Béla út 105-113
Átadás éve: 2017 Q1
Kialakított terület mérete: 316 m²
Irodában dolgozók száma: 6

Rövid bemutatkozás

A többfunkciós, ergonomikus irodabútorok, valamint a munkahelyi térrendezés és hangszigetelés szakértőjeként ismert Neudoerfler 2017. január közepétől 300 négyzetméteren új bemutatótermet nyitott.

A tervezés során az osztrák anyavállalattal együttműködve a cég értékeit, a modern és megbízható minőséget és a kreatív tervezést reprezentáló és a Fertő tó nyugodt hangulatát ötvöző letisztult kialakítás mellett döntöttünk. Az irodatér egyszerűségének célja, hogy háttérként szolgáljon a sokszínű és formájú bemutatott bútorok sokaságának, hogy ügyfeleink élőben megnézhessék, kipróbálhassák a választott darabokat. Sőt, akár azonnal el is vihetik őket! Termékeinkkel igyekszünk mindig egy lépéssel a piac előtt járni és nemcsak megálmodni, hanem el is készíteni a holnap irodabútorait. A megújult bemutatóterem előnyeiről az ide látogatók személyesen is meggyőződhetnek!

Portfóliónk, így egyben a bemutatóterem berendezésének összeállításánál arra törekedtünk, hogy minden olyan elemmel ki tudjuk ügyfeleinket szolgálni, melyre egy iroda kialakításánál szükség lehet: íróasztal, iratszekrény, személyi tároló, irodaszék, vendégszék, tárgyalóasztal, recepcióbútor, kanapé, fotel, fogas és sok további kiegészítő várja új gazdáját a régóta jól bevált és legújabb modelleink közül egyaránt.

Okok, amiért a díjra érdemes

Ú bemutatótermünk a "living office" szemlélet szerint lett kialakítva, így a bemutatótér és a munkatér nincs szétválasztva egy rendkívül kényelmes és flexibilis környezetet biztosítva számunkra. Szabadon mozoghatunk az irodatérben. Dolgozhatunk hagyományosan ülve, vagy magasságban állítható asztalainknál állva, vagy egy puha kanapén fekve. Ha nyugalomra van szükségünk, elvonulhatunk az egyik zárt tárgyalóba, ha nyílt színen egyeztetnék, akkor a tágas irodatérben elhelyezett tárgyaló szigetet vehetjük igénybe. A kialakításnál valóban a funkciót és az ergonómiát tartottuk szem előtt, hogy egy élhető, emberközeli és kényelmes tér alakuljon ki, mely mentes a szükségtelen szemfényvesztéstől.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!