Accenture

Képek


Szolgáltatók

Ingatlanfejlesztő

Atenor

Irodabútor

Blue Business Interior Kft.

Kinnarps Hungary Kft

Milliken - Decor Floor Kft.

Projektmenedzsment

CBRE

Növénydekoráció

Green Fortune

Tervezés / belsőépítészet

Jóljárt Ágnes és Cseh Edit

Kivitelezés / Fitout

ProInterier Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1138, Budapest Bence utca 1.

Átadás éve: 2017 Q4

Kialakított terület mérete: 1853 m²

Irodában dolgozók száma: 243

Bérlő cég: Accenture Kft.


Rövid bemutatkozás

Az Accenture a világ egyik vezető szakmai szolgáltatásokat nyújtó nemzetközi vállalata, amely az üzleti stratégia és tanácsadás, a digitális- és technológiai megoldások, valamint a vállalati működés funkcionális területein kínál szakértő megoldásokat és szolgáltatásokat partnereinek. A cég több mint 40 iparágban, a világ legnagyobb technológiai szolgáltató hálózatával a háttérben - az üzlet és a technológia keresztmetszetében működik. A cél, hogy folyamatosan támogassa ügyfelei teljesítményének javítását és fenntartható értéket létrehozását.

Az Accenture új budapesti lokációval erősíti magyarországi jelenlétét, mellyel további 200 főnek teremt új munkalehetőséget az elkövetkező 12 hónapban.


Okok, amiért a díjra érdemes

A tervezői koncepciót az irodaépület közege, adottságai és az Accenture (a dolgozók véleményének figyelembevételével) igényei inspirálták.

A design stratégia alapeleme a „KINT-BENT” határainak összemosása volt, ezáltal a természet bevonulása az irodába. Az ember és a természet viszonya az iroda teljes területén érezhető, megmutatkozik a szín- és anyaghasználatban, a kollaborációs terek és pihenőzónák tematikájában és berendezésében (pl. park), a padló- és falburkolatokon, a előnövények sokféleségében és mennyiségében.
A stratégia másik fontos eleme volt a FÉNY áramlásának támogatása. A tér szervezése során a bőségesen beáramló természetes fény szabad utat kapott, a funkciók alakításánál fontos szempont volt, hogy az egész irodateret átjárhassa.

Az irodai funkciók mennyiségüket és elhelyezésüket tekintve optimális kiosztásúak a viszonylag nagy alapterületen (1852 m2) belül (tárgyalók, opcionális munkahelyek, közösségi terek, kollaborációs terek, stb.), ezzel is a kényelmes és zökkenőmentes használatot biztosítva.
A recepció, a konferencia tér (3 összenyitható tárgyalóval) és a kávézó hangulatú konyha az irodatér középpontjában található, ezt az origót veszi körbe 3 nyitott irodatérből és megfelelő használatukhoz szükséges telefonos helyiségekből, tárgyalókból és kollaborációs terekből álló egység.
A berendezés válogatásánál (a lehetőségek keretein belül) a fő hangsúly a funkció - minőség - ergonómia - design négyesen volt.

Az iroda egészére jellemző a kompromisszum nélküli, játékos, változatos és inspiratív kialakítás. A szerteágazó alapterületet hálóként fogják össze a csomópontokon megjelenő pozitív üzenetek és a kistárgyalók fóliáin a partnervárosok nevezetességei.
Finom adalék a Hold-téma megjelenése a recepció és az ügyféltárgyalók területén.

Az iroda minden részletében átgondolt, testreszabott, TERMÉSZETES és otthonos, a visszajelzések alapján nem mindennapi, szerethető irodát kapott az Accenture.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!