Az Év Irodája

Roar játéktere

Cím: 1056, Budapest Váci u. 81.
Átadás éve: 2017 Q4
Kialakított terület mérete: 297 m²
Irodában dolgozók száma: 4-30
Bérlő cég: Roar Kft.
Irodaház: Váci Utca Center
Kivitelezés / Fitout
Decor Floor Kft.
Irodabútor
Dublino
Tervezés / belsőépítészet
Környezettervezés.hu
Tervezés / belsőépítészet
Pók Enikő
Tervezés / belsőépítészet
studioNeked
Projektmenedzsment
Környezettervezés.hu

Rövid bemutatkozás

A Roar csapata a biztosítási és pénzügyi tanácsadók olyan új generációja, akik szabadok és elszántak.
A munkavégzésünk nem helyhez kötött, és a saját időbeosztásunk szerint dolgozunk, így nem egy szoros értelemben vett irodára, hanem igazi játéktérre volt szükségünk, ami szinte párhuzamosan épült a céggel. Az újonnan alakult vállalat márkakommunikációja pimasz, harsány és provokatív, így az iroda kialakításánál is ezt kívántuk hangsúlyozni neon fénytáblákkal, figyelemfelkeltő színekkel és motívumokkal. A Roar munkatársainak átlag életkora 26 év, a cég mind szolgáltatóként, mind munkáltatóként az új generációs fiatalokat kívánja megszólítani, folyamatos képzéseket és eseményeket szervez, így a terek kialakításakor ezen céloknak is szeretünk volna megfelelni. Nem alakítottunk ki dedikált munkaállomásokat, egyfajta bisztró hangulat kialakítása mellett döntöttünk, ahol az ügyfeleink és a munkatársaink is kényelmesen érezhetik magukat.

Okok, amiért a díjra érdemes

Olyan környezetet akartunk teremteni, ami vonzó az Y és Z generáció számára leendő csapattagként és ügyfélként egyaránt. Tükrözi azt, amilyenek mi magunk is vagyunk, nyitottak és merészek, ezt a vibráló, harsány színeinkkel, matricázható kenuval, írható fallal és brand elemeink használatával próbáltuk elérni.
A napi 8 óra asztal melletti munka és az aktatologatás nekünk nem pálya, így a kialakításnál és berendezésnél sem ennek kiszolgálására koncentráltunk, hanem a megfelelő hangulatra, amit a hely adhat.
Megtalálható a játéktérben bisztró hangulatot idéző tér, nagyobb open office hatású színes, párnás paddal körbevett babzsákos rész, ami kiválóan alkalmas a havonta megrendezett meetupjaink, rendezvényeink lebonyolítására. Mindezeken felül két munkaállomásos szoba biztosítja a nyugodt, kreatív gondolkodást, illetve két kisebb tárgyaló, melyek alkalmasak ügyféltárgyalásokra. Kialakítottunk továbbá egy nagyobb méretű tárgyalót is, ahol a belső tréningjeinket, vezetői megbeszéléseket bonyolítjuk le.

A csapat számára fontos a közösen eltöltött idő, így a konyha kialakításánál a közös kávézásoknak, étkezéseknek alakítottunk ki teret.
Bár csak november elején foglaltuk el a játékterünket, de már most érezhető, hogy a csapat élvezi és éli a teret.